Ary And The Secret Of Seasons – Later dit jaar

Ary And The Secret Of Seasons – Later dit jaar

Ontwikkelaars eXiin en Fishing Cactus zullen in samenwerking met uitgever Modus Games later dit jaar het opwindende avonturenspel Ary And The Secret Of Seasons  op Nintendo Switch brengen.

video

Dit bekroonde indie-avonturenspel laat spelers het weer gebruiken om vijanden te verslaan en breinbrekende puzzels op te lossen terwijl ze de weelderige wereld van Valdi verkennen. Neem de rol van Aryelle (Ary), een jong meisje dat het vermogen krijgt om de seizoenen te manipuleren, en deel te nemen aan vloeiende gevechten met Ary’s vaardigheden.

Over Ary And The Secret Of Seasons

Ary en the Secret of Seasons volgen de reis van een jong meisje genaamd Ary door de schitterende wereld van Valdi. Tot verbazing van velen is Ary toegetreden tot de Guardians of Seasons, een oude organisatie die traditioneel wordt geregeerd door mannen. Haar taak: met succes de seizoenen van Valdi herstellen! Met kracht, vastberadenheid en zelfbeheersing als haar pijlers, zal Ary een prestatie volbrengen die geen enkele andere bewaker ooit heeft gedaan.

Ary kan kleine bollen oproepen die voor elk seizoen als kleine ecosystemen fungeren, waardoor de omgeving volledig verandert. De bollen kunnen drie tegelijk worden geopend; Zodoende kan Ary in één sprong van de winter naar de zomer naar de herfst springen. Dit biedt een ongelooflijke reeks mogelijkheden voor verbluffende milieu-puzzels en innovatieve gameplay.

Reis door de schitterende wereld van Valdi!

Ary en het geheim van de seizoenen is een bekroond avonturengame na een jong meisje genaamd Aryelle, of Ary, terwijl ze door de grote wereld van Valdi reist. Door de Guardian of Winter te worden, krijgt Ary het vermogen om de seizoenen om haar heen te manipuleren. Ary leert de seizoenen beheersen en gebruiken om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en complexe puzzels op te lossen tijdens haar avontuur in Valdi.

Lang geleden werd de wereld van Valdi bedreigd door een slechte magiër. Na een grote strijd werd hij verslagen door de legendarische strijder en verzegeld in de kluis, voor eeuwig gevangengezet. Om de gevangenneming van de magiër te waarborgen, zwoeren vier grote wijzen om de kluis in de gaten te houden en te beschermen. Ze vormden de oorspronkelijke Guardians of Seasons, een geheimzinnige organisatie die nu doordrenkt is van geschiedenis en legende.

Nadat een mysterieuze kracht de seizoenen van Valdi in de war gooit, besluit Ary de Guardians of Seasons te helpen en gaat ze op zoek naar de bron van de chaos. Met behulp van haar verstand en moed zal Ary monsterlijke vijanden, geheime complotten en benauwde tradities moeten overwinnen om Valdi te redden en weer balans in de wereld te brengen.

Belangrijkste kenmerken

  • Experimenten belonen. Ary maakt gebruik van de kracht van de seizoenen en kan door uitgestrekte landschappen reizen op zoek naar nieuwe bestemmingen, waardoor verbazingwekkende milieu-puzzels worden opgelost.
  • Fascinerende verhalen. Ary wordt gerekruteerd om de Guardians of Seasons te helpen, een oude organisatie ingehaald door rigide tradities. Terwijl ze zich begeeft door onbekende locaties in Valdi, ontdekt Ary geheimen en verborgen betekenissen achter de Beschermer van de seizoenen.
  • Dynamische omgevingen. Manipuleer de wereld rondom Ary met haar milieu-krachten. Springen tussen ecosystemen om de wereld en seizoenen naar haar behoeften te buigen.
  • Vloeibaar gevecht. Ary’s vaardigheden zullen op de proef worden gesteld als ze vijanden tegenkomt die haar vooruitgang proberen te dwarsbomen – van lokale inwoners tot kolossale kolossen, ze zal alle middelen gebruiken die haar ter beschikking staan ​​om monumentale obstakels te overwinnen.
  • Verleidelijke 3D-wereld. Een prachtige visuele stijl gecombineerd met een betoverende soundtrack creëert een slepende sfeer die zeker een gedenkwaardige gameplay-ervaring zal worden.
Ad