Arzette: The Jewel of Faramore – Fysieke edities van Limited Run Games

Arzette: The Jewel of Faramore – Fysieke edities van Limited Run Games

Samenvatting:

Arzette: The Jewel of Faramore zal fysieke edities ontvangen dankzij Limited Run Games. Fans kunnen standaardexemplaren vooraf bestellen en genieten van een Collector’s Edition vol nostalgische extra’s. Dit artikel gaat in op de aankondiging, pre-orderdetails en wat Arzette een eerbetoon maakt aan klassieke platformavonturen.


Arzette: The Jewel of Faramore fysieke edities

In de wereld van gaming speelt nostalgie vaak een belangrijke rol bij het vormgeven van onze voorkeuren. De aantrekkingskracht van het opnieuw bezoeken van klassieke titels of het ervaren van nieuwe games die zijn geïnspireerd op de juweeltjes uit het verleden valt niet te ontkennen. Dit sentiment wordt perfect belichaamd door Arzette: The Jewel of Faramore, een CDi-geïnspireerd platformavontuur dat voor veel ophef zorgt in de gaminggemeenschap. Wat nog spannender is, is dat Limited Run Games tussenbeide is gekomen om dit avontuur in fysieke vorm tot leven te brengen. In dit artikel gaan we dieper in op de aankondiging van Limited Run Games, de pre-orderdetails en wat Arzette tot een liefdevol eerbetoon aan klassieke platformavonturen maakt.

Aankondiging van games met beperkte oplage

De gaminggemeenschap bruist van opwinding sinds Limited Run Games de officiële aankondiging deed dat ze fysieke edities van Arzette: The Jewel of Faramore zullen publiceren. Voor degenen die niet bekend zijn met Limited Run Games: ze staan ​​bekend om hun toewijding aan het behouden en vieren van de geschiedenis van videogames door fysieke kopieën te maken van titels die alleen digitaal zijn. Deze aankondiging komt daarom als spannend nieuws voor verzamelaars en fans van fysieke edities.

Pre-ordergegevens

Limited Run Games heeft de weg geëffend voor gamers om hun exemplaren van de fysieke release van Arzette veilig te stellen. Pre-orders voor standaardexemplaren gaan open op 2 februari 2024 om 10.00 uur ET. De prijs voor de standaardeditie is vastgesteld op een verleidelijke $ 34,99 USD. Dit biedt gamers een uitstekende kans om een ​​stukje gaming-nostalgie te bezitten tegen een betaalbare prijs.

Verzamelaarseditie

Voor degenen die willen genieten van de volledige Arzette-ervaring, heeft Limited Run Games ook een Collector’s Edition-bundel onthuld voor een prijs van $ 89,99 USD. Deze bundel is een ware schatkamer voor zowel fans als verzamelaars, omdat hij een overvloed aan extra’s bevat die de game-ervaring verbeteren.

– Hoes: de Collector’s Edition wordt geleverd met een prachtige hoes met prachtige illustraties die de visuele aantrekkingskracht van de game aanvullen.

– Originele soundtrack: Duik in de wereld van Arzette via de betoverende muziek met de meegeleverde originele soundtrack.

– CD-jewelcase in retrostijl met hoes: een knipoog naar het CDi-tijdperk, deze juwelendoos met hoes voegt een vleugje nostalgie toe aan je collectie.

– Kunstboek: ontdek de artistieke reis achter Arzette met een kunstboek met conceptkunst en illustraties.

– Wereldkaart: Dompel jezelf onder in de wereld van het spel door een gedetailleerde wereldkaart te bestuderen, een waardevolle aanvulling op de collectie van elke avonturier.

– Winkelier acrylstandaard: breng een stukje van de charme van het spel in huis met een acrylstandaard met een van de gedenkwaardige personages.

– Emaille pin: Tenslotte zou een verzameleditie niet compleet zijn zonder een geëmailleerde pin om trots je liefde voor Arzette te tonen.

Een eerbetoon aan het CDi-geïnspireerde avontuur

Een van de opvallende aspecten van Arzette: The Jewel of Faramore is het eerbetoon aan de klassieke CDi-geïnspireerde avonturenspellen. Voor degenen die zich het CD Interactive (CDi)-platform herinneren: het was een multimediasysteem voor thuis met een unieke bibliotheek met games, waaronder een paar platformavonturen. Arzette legt op prachtige wijze de essentie van deze klassiekers vast, terwijl hij zijn eigen boeiende verhaal en gameplay introduceert.

De beelden van de game, die doen denken aan het CDi-tijdperk, roepen nostalgie op en bieden tegelijkertijd een frisse kijk op het geliefde platformgenre. Spelers kunnen uitdagende puzzels, gedenkwaardige personages en een reis verwachten die een eerbetoon is aan de wortels van gaming. De Collector’s Edition, met zijn juwelendoosje in retrostijl en extra’s, vormt een perfecte aanvulling op deze nostalgische trip down memory lane.

Conclusie

Concluderend is de beslissing van Limited Run Games om fysieke edities van Arzette: The Jewel of Faramore te publiceren een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van klassieke game-ervaringen. Door de beschikbaarheid van zowel standaard- als Collector’s Editions kunnen fans het niveau van onderdompeling kiezen dat ze wensen. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een gamer die op zoek is naar een charmant en nostalgisch avontuur, Arzette staat klaar om een ​​onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De pre-orders openen op 2 februari 2024 om 10.00 uur ET. Zet het in je agenda en bereid je voor op een reis die een eerbetoon is aan de CDi-geïnspireerde platformavonturen uit het verleden. Mis de kans niet om een ​​stukje gamegeschiedenis te bezitten met Arzette’s fysieke edities van Limited Run Games.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wanneer kan ik de standaardeditie van Arzette: The Jewel of Faramore vooraf bestellen?
  • Pre-orders voor de standaardeditie beginnen op 2 februari 2024 om 10:00 uur ET.
 • 2. Wat is de prijs van de standaardeditie van Arzette?
  • De standaardeditie van Arzette kost $ 34,99 USD.
 • 3. Wat bevat de Collector’s Edition van Arzette?
  • De Collector’s Edition bevat een hoes, originele soundtrack, cd-hoesje in retrostijl met hoes, kunstboek, wereldkaart, acrylstandaard van de winkelier en een geëmailleerde pin.
 • 4. Is de Collector’s Edition van Arzette beperkt in aantal?
  • Limited Run Games is gespecialiseerd in het produceren van beperkte hoeveelheden fysieke edities, dus het is raadzaam om zo snel mogelijk vooraf te bestellen om uw Collector’s Edition veilig te stellen.
 • 5. Kan ik zowel de standaardeditie als de Collector’s Edition van Arzette vooraf bestellen?
  • Ja, Limited Run Games biedt pre-orders aan voor zowel de standaardeditie als de Collector’s Edition van Arzette, waardoor fans de flexibiliteit hebben om hun favoriete editie te kiezen.