Asdivine Hearts II – 30 minuten gameplay

Asdivine Hearts II – 30 minuten gameplay

Blijft Asdivine Hearts II beter dan je typische JRPG? Nou dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 30 minuten van Asdivine Hearts II bekijken.

video
play-rounded-fill

Geef opdracht aan zes unieke helden, terwijl ze ernaar streven om de parallelle wereld van Archelio te redden van bevriezen! Asdivine Hearts II is nu beschikbaar op de Switch eShop, voor $ 12,99 USD.

Over Asdivine Hearts II

Twee jaar na de gebeurtenissen van hun eerste avontuur pikken Zack en zijn vrienden op bij een andere zoektocht, maar deze keer om de parallelle wereld van Archelio te redden, die op het punt staat bevroren te worden in ijs.

Met een handig overzicht van de vorige titel inbegrepen, kunnen spelers direct in Asdivine Hearts II springen zonder de eerste te hebben gespeeld!

video
play-rounded-fill

Gebruik een gloednieuw teamsysteem, leid tot zes personages in de strijd en vernietig aanvallen van krachtige vijanden! Zie de samensmelting van jarenlange RPG-knutselexpertise en plug-in-juwelen om karakterparameters op te krikken als de geliefde Rubix zijn triomfantelijke terugkeer maakt.

Upgrade zeldzame wapens om je eigen persoonlijke slayer van het kwaad te maken! Stuur maatjes mee om gildemunten te verdienen terwijl het feest op hun zoektocht werkt! Of rust gewoon hun juwelen uit om hun vaardigheden te leren!

Ad