Asmodee Digital – Pandemic’s aankondigings trailer

Asmodee Digital – Pandemic’s aankondigings trailer

Ontworpen door Matt Leacock, werd het populaire succes van het bordspel bevestigd door critici, want Pandemic ontving de 2009 Golden Geek “Best Family Board Game” -prijs.

video
play-rounded-fill

De trailer toont de verschillende rollen en vaardigheden die spelers moeten combineren om de mensheid te redden van de biologische horror die zijn overleving bedreigt.

Over Pandemic

De digitale ervaring blijft trouw aan de kernidentiteit van het turn-based strategiespel voor banken. Pandemic, ontwikkeld door Z-Man Games, is een mainstream samenwerkingsspel dat door een breed publiek kan worden gespeeld, zelfs tijdens korte game-sessies, terwijl het de beste besluitvormers beloont.

Spelers die optreden als ziektebestrijdende specialisten, begeven zich in een race tegen de tijd om vier epidemieën te bevatten die verschillende regio’s over de hele wereld dreigen uit te roeien. Spelers kunnen kiezen uit een van de zeven gespecialiseerde rollen: contingentieplanner, dispatcher, medicus, wetenschapper, onderzoeker, operatiedeskundige of quarantaine-specialist. Elke rol heeft unieke vaardigheden die spelers zo efficiënt mogelijk moeten combineren om de 5 moeilijkheidsniveaus te overwinnen.

Pandemic verschilt van veel games omdat het samenwerking beloont in plaats van concurrentie. Spelers moeten hun inspanningen bundelen met behulp van hun aanvullende vaardigheden om de genezingen te ontdekken voordat het te laat is voor de mensheid. Het spel kan worden ervaren als een enkele speler, door meerdere personages te beheren of met vrienden, met behulp van lokale multiplayer.

Extra content

In september wordt extra content toegevoegd op Xbox One en Nintendo Switch ™:

  • Op de Brink – Virulent Strain zal een nieuw soort virus in de wereld verspreiden.
  • Op de Brink – Roles & Events bieden spelers nieuwe rollen om nieuwe evenementen toe te voegen om de mensheid te helpen redden.

Coöperatieve multiplayer, maximaal 5 spelers: couch coöperatieve modus voor zowel Xbox One als Nintendo Switch ™.

Pandemic wordt op 1 augustus op Xbox One en Nintendo Switch ™ uitgebracht voor $ 19,99.

Ad