Asphalt 9: Legends – Eerste 10 minuten

Asphalt 9: Legends – Eerste 10 minuten

Benieuwd naar Asphalt 9: Legends op Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 10 minuten van de racetitel bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Asphalt 9: Legends

Kies je droomrit, laat je vrienden in het stof en bereik wereldwijde glorie met je vrienden!

De meermaals bekroonde racegame komt nu naar de Nintendo Switch.

Asphalt 9: Legends biedt een uitgebreide selectie van echte hypercars van gerenommeerde fabrikanten zoals Ferrari, Porsche, Lamborghini en W Motors. Kies je droomrit en race over spectaculaire locaties over de hele wereld. Laat je vrienden in het stof en word een legende in je eigen groep of verbreek je grenzen om wereldwijde glorie te bereiken.

EEN GEDEELDE ERVARING IN HET GESPLITSTE SCHERM

Start de split-modus game-modus voor een offline multiplayer-uitdaging altijd en overal! Kies een van de 42 beschikbare tracks en grijp tot 3 formidabele tegenstanders om hen te laten zien wie de beste is.

DE MEEST PRESTIGIEUZE AUTO’S

Verzamel meer dan 50 van ‘s werelds meest verbazingwekkende snelheidsmachines. Elk voertuig is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn esthetiek en hoge prestaties om de meest wenselijke opstelling van elk Asfalt-spel tot nu toe te creëren.

AANPASSING OP UW DISCRETIE

Gebruik de auto-editor om de exacte kleur en materialen van je auto in te stellen. Je kunt ook de kleur van de velgen en remklauwen kiezen en carbononderdelen toevoegen om je ritten volledig aan te passen. Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs een EXCLUSIEVE BMW Z4 SKIN in Joy-Con-kleuren krijgen door slechts 6 vlaggen te verdienen in de modus Carrière!

ADEMBENEMENDE LOCATIES

Voel de spanning van zwaartekracht tartende races over 70 tracks op de meest verbazingwekkende locaties in de echte wereld. Race rond gigantische tornado’s in de Amerikaanse wildernis, vermijd aardverschuivingen in de Himalaya en raak de hellingen om geweldige stunts uit te voeren.

EEN PRET VAN ARCADEPLEZIER

Laad je nitro op om de ultieme Nitro Pulse los te laten en de geluidsbarrière te doorbreken! Verbaas je vrienden en rivalen met onwerkelijke luchtstunts en win met stijl door ongelooflijke 360 ​​° takedowns uit te voeren.

WORDT EEN LEGENDE

Begin je reis in Carrière-modus door meer dan 60 seizoenen en 800 races te voltooien. Kom elke dag terug om uitdagingen voor een beperkte tijd te voltooien en extra exclusieve beloningen te ontvangen. Je kunt zelfs een echte Asfalt-legende worden door je een weg te banen naar de top van de multiplayercompetities van de World Series in live races voor 8 spelers voor de ultieme beloningen!

SCHERP UW VAARDIGHEDEN IN SNEL RACE

Beheers elke bocht, sprong en snelkoppeling in de gloednieuwe Quick Race-modus terwijl je alleen of tegen de AI racet. Daag je persoonlijk record uit in de ontgrendelbare Quick Race-uitdagingen en bereik je beste tijd op elke track, zowel online als offline.

ULTIEME RACING CONTROLES

Ervaar echt console-racen met het nieuwe volledig handmatige bedieningsschema op maat van de Nintendo Switch en leer rijden als een professionele Asfalt-racer. Je kunt ook kiezen voor het casual-vriendelijke TouchDrive-bedieningsschema dat de besturing stroomlijnt zodat je je kunt concentreren op het plezier van racen.

STERKTE IN CIJFERS

Creëer je eigen community van gelijkgestemde racers met de Club-functie. Werk samen met je clubgenoten en train onderling in Club Race-modus om door de rangen van het Club-klassement te stijgen en Milestone-beloningen te ontgrendelen.

Asphalt 9: Legends zal de Switch eShop spelen als een gratis te starten spel op 8 oktober 2019.

Ad