Asphalt 9: Legends komt deze zomer

Asphalt 9: Legends komt deze zomer

Racefans hebben een nieuwe racer in petto om naar uit te kijken op de Nintendo Switch, Asphalt 9: Legends, is aangekondigd voor het systeem en deze zomer komt eraan.

video
play-rounded-fill

Over Asphalt 9: Legends

Scheur het asfalt in de ultieme console-race-ervaring op mobiel! Geniet van de intuïtieve TouchDrive ™ -bediening terwijl je het stuur van meer dan 50 prestigieuze droomauto’s over 70 zwaartekracht tartende tracks gebruikt. Voltooi meer dan 800 evenementen in de solo Career-modus en bekijk maximaal 7 spelers in realtime in de multiplayer-modus.

Je kunt zelfs je eigen raceclub opzetten en spelers werven om als een team te concurreren om de beste ter wereld te zijn!

Asphalt 9: Legends beschikt over een uitgebreide selectie van echte hypercars van gerenommeerde fabrikanten zoals Ferrari, Porsche, Lamborghini en W Motors. Kies uw droomrit en race over spectaculaire locaties over de hele wereld. Verlaat je grenzen in het stof en word een Legend of the Track!

DE VOLGENDE REVOLUTIE IN ARCADE RACING

Dompel jezelf onder in deze hyper-realistische arcade racegame, met nauwkeurig gedetailleerde echte auto’s, HDR-technieken en verbluffende visuele en partikeleffecten die van elke race een echte kaskraker maken.

DE MEEST PRESTIGIEUZE AUTO’S

Verzamel ‘s werelds meest verbazingwekkende snelheidsmachines. Elk voertuig is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn esthetiek en hoge prestaties om tot op heden de meest wenselijke line-up van elk Asphalt spel te creëren.

AANPASSING AAN UW VINGERTIPS

Gebruik de editor voor nieuwe auto om de exacte kleur en materialen voor uw auto te definiëren. U kunt ook de kleur van de velgen en remklauwen kiezen en carbononderdelen toevoegen om uw ritten volledig aan te passen.

ADEMBENEMENDE LOCATIES

Voel de sensatie van zwaartekracht tartende races over 70 tracks op de meest verbazingwekkende real-world locaties. Race rond gigantische tornado’s in de Amerikaanse wildernis, vermijd aardverschuivingen in de Himalaya en raak de hellingen om geweldige stunts uit te voeren.

EEN SCALA AAN ARCADE PLEZIER

Laad je nitro op om de ultieme Nitro Pulse te ontketenen en de geluidsbarrière te doorbreken. Dubbeltik op de rem om 360 ° op elk moment te doen en versla je tegenstanders in stijl.

WORDT EEN LEGENDE

Begin je reis in de modus Carrière door meer dan 60 seizoenen en 800 races af te ronden. Word een echte Asphalt-legende door tegen maximaal 7 spelers in real time te racen via de verschillende divisies van de multiplayermodus van de World Series.

ULTIMATE RACING CONTROL

Leer de innovatieve TouchDrive, een nieuw besturingsschema dat het sturen stroomlijnt zodat spelers zich kunnen concentreren op het plezier van racen. Je kunt ook overschakelen naar handmatige bediening (kantelen of tikken om te sturen) en leren rijden als een professionele Asphalt racer.

STERKTE IN AANTALLEN

Voor het eerst in de Asphalt-serie kun je met de Club-functie je eigen community van gelijkgestemde racers creëren. Werk samen met je clubleden om Milestone-beloningen te ontgrendelen en de rangen van het Club-klassement te bereiken.

Ad