Aspyr kondigt twee Star Wars-bundels aan

Aspyr kondigt twee Star Wars-bundels aan

Aspyr heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met het voorbereiden van twee Star Wars-bundels voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

De eerste bundel is de Star Wars Jedi Knight Collection en de tweede is de Star Wars Racer en Commando Combo. De Star Wars Jedi Knight Collection bevat Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast en Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, terwijl de Star Wars Racer en Commando Combo Star Wars Episode I Racer: en Star Wars Republic Commando bevat.

Elke bundel is op 16 november beschikbaar in zowel Noord-Amerika als Europa voor Nintendo Switch-bezitters. De prijs is als volgt: $ 29,99 / € 29,99 / £ 25,99.

Star Wars™ Jedi Knight-collectie

Krijg twee klassieke Star Wars™-games met de Star Wars™ Jedi Knight Collection, waaronder Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast en Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy.

Ontmoet iconische Star Wars™-personages zoals Lando Calrissian en Luke Skywalker in Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast, waarin je speelt als de Jedi Kyle Katarn, met een unieke mix van wapens, Force™-krachten en je lichtzwaard™ in singleplayer first- en third-person actie. Volg een eeuwenoude traditie en leer de krachten – en gevaren – van de Force™ kennen in Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy, een actie-gevechtsspel voor één en meerdere spelers.

Standaard editie spel bevat:

  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
  • Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Star Wars™ Racer en Commando Combo

Krijg twee klassieke Star Wars™-games met de Star Wars™ Racer en Commando Combo, inclusief Star Wars™: Episode I Racer en Star Wars™ Republic Commando.

Klim op, maak je vast en ervaar de pure adrenaline-pompende opwinding van de Podracing-reeks uit Star Wars™: Episode I The Phantom Menace in Star Wars™: Episode I Racer.

In Star Wars™ Republic Commando ben jij de leider van je elite squadron Republic Commandos. Jouw missie is om de vijand te infiltreren, te domineren en uiteindelijk te vernietigen.

Standard Edition-game bevat:

  • Star Wars Episode I Racer
  • Star Wars Republiek Commando
Ad