Assassin’s Creed III + Liberation Remaster leak

Assassin’s Creed III + Liberation Remaster leak

Een paar online winkels in de Tsjechische Republiek hebben onthuld dat de Assassin’s Creed III + Liberation Remaster Nintendo Switch gebonden is.

Meer dan een gerucht

De winkels hebben ook de box-art voor de game gepubliceerd.

assassins creed 3 liberation collection box

Over Assassin’s Creed III

1775, de Amerikaanse koloniën. In de vlammen van de revolutie is een held gesmeed – iemand die een cruciale rol zal spelen in de geboorte van een natie. Welkom bij Assassin’s Creed III.

Je bent Connor, een jonge krijger en zoon van een Indiaanse moeder en Britse vader. Je zoektocht naar de vrijheid van je clan leidt je door de straten van de stad, over het slagveld en de wildernis in, terwijl je deel in een van de meest invloedrijke oorlogen van de geschiedenis duidelijk wordt.

Gebruik de roofzuchtige instincten van Connor om op je doelen te jagen en ze neer te halen met geheel nieuwe luchtaanvallen en on-the-run moorden. Elimineer massa’s tegenstanders door meerdere binnenkomende aanvallen tegelijkertijd tegen te gaan en ontketen nieuwe wapens, waaronder tomahawks, rope darts en vuurwapens op je reis om een ​​Master Assassin te worden.

Verken de grens met ongekende vrijheid, terwijl Connor steile rotswanden schuurt en door bosluifels kruipt. Volg vijandige paden door verse sneeuw en sluip in bolwerken onder dekking van dichte mist terwijl de omgeving een ander dodelijk wapen tot je beschikking wordt.

Draag het gevecht naar zee in spectaculaire zeeslagen. Neem het commando over een schip en upgrade de romp en het arsenaal, en ga aan boord van of vernietig vijandige schepen in epische open oceaanconflicten.

De krachtige nieuwe Anvil Next-game-engine dompelt je onder in de wereld van Connor met ongelooflijke animatie, natuurkunde en weerseffecten.

  • Verken een uitgestrekt grensland, gewapend met Connor’s roofzuchtige instincten en ongelooflijke nieuwe wapens
  • Beleef een meeslepende online multiplayer met gloednieuwe personages, kaarten en modi
  • Beleef intense gevechten tegen meerdere aanvallers met een nieuw vechtsysteem
  • Naast historische iconen, getuig van de echte samenzwering achter de Amerikaanse Revolutie

De Assassin’s Creed III + Liberation Remaster zou op 15 februari naar het platform komen en kost 35 euro. Assassins Creed III werd oorspronkelijk uitgegeven door Ubisoft in 2012.