Assassin’s Creed III Remastered – Bestandsgrootte en meer

Assassin’s Creed III Remastered – Bestandsgrootte en meer

Ubisoft en Nintendo hebben de officiële aanbieding voor Assassin’s Creed III Remastered geüpload in de Japanse Nintendo Switch eShop. Dankzij dat hebben we nu de volledige technische specificaties om te delen.

Game details

Eerst en vooral, als u van plan bent Assassin’s Creed III Remastered te downloaden, heeft u minstens 11,8 GB vrije ruimte nodig. Zoals verwacht ondersteunt de game Save Data Cloud Backup en Nintendo Switch Pro Controller.

Ondersteunde talen zijn Japans, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans en Chinees. Dit maakt Assassin’s Creed III Remastered een van de spellen die de meeste talen op Switch ondersteunen.

Over Assassin’s Creed III Remastered

Ervaar Assassin’s Creed® voor de eerste keer op Nintendo Switch met Assassin’s Creed III Remastered, nu uitgebreid met HD rumble, touch screen en handheld-modi. Bevat ook Assassin’s Creed Liberation geremastered en alle solo DLC-content.

1775. De Amerikaanse koloniën staan ​​op het punt in opstand te komen. Als Connor, maak vrijheid voor uw mensen en uw natie veilig. Van drukke stadsstraten tot de chaotische slagvelden, vermoord je vijanden op verschillende dodelijke manieren met een breed scala aan wapens.

Ad