Assassin’s Creed III Remastered vermeld op de Ubisoft website

Assassin’s Creed III Remastered vermeld op de Ubisoft website

Het lijkt erop dat Assassin’s Creed III Remastered nog steeds naar de Nintendo Switch komt. De game stond vermeld voor Nintendo Switch op de officiële Ubisoft Club-website.

assassins-creed-3-remastered-nintendo-switch-ubisoft-club-website

Assassin’s Creed III Remastered aanstaande

Ubisoft heeft nog geen aankondiging gedaan, maar het klinkt alsof er een komt.

Ubsioft heeft de vermelding van de Nintendo Switch van de Ubisoft Club-website verwijderd. Of dit betekent dat het een vergissing was, of een update van de website die te vroeg kwam, valt nog te bezien. Maar in het kort is dit spel veel te vaak genoemd om er nu niet meer uit te komen, vind je ook niet?

Over Assassin’s Creed III

Assassin’s Creed III werd oorspronkelijk uitgebracht op de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii U.

1775, de Amerikaanse koloniën. In de vlammen van de revolutie is een held gesmeed – iemand die een cruciale rol zal spelen in de geboorte van een natie. Welkom bij Assassin’s Creed III voor Wii U.

Je bent Connor, een jonge krijger en zoon van een Indiaanse moeder en Britse vader. Je zoektocht naar de vrijheid van je clan leidt je door de straten van de stad, over het slagveld en de wildernis in, terwijl je deel in een van de meest invloedrijke oorlogen van de geschiedenis duidelijk wordt.

Gebruik de roofzuchtige instincten van Connor om op je doelen te jagen en ze neer te halen met geheel nieuwe luchtaanvallen en on-the-run moorden. Elimineer massa’s tegenstanders door meerdere binnenkomende aanvallen tegelijkertijd tegen te gaan en ontketen nieuwe wapens, waaronder tomahawks, rope darts en vuurwapens op je reis om een ​​Master Assassin te worden.

De geremasterde versie is vrijgegeven voor de Xbox One, PlayStation 4 en komt vermoedelijk voor de Nintendo Switch.

Ad