Assassin’s Creed IV Black Flag en Rogue verschijnen op 6 december

Assassin’s Creed IV Black Flag en Rogue verschijnen op 6 december

Ubisoft bevestigde dat zowel Assassin’s Creed IV Black Flag als Assassin’s Creed Rogue hun debuut op de Nintendo Switch op vrijdag 6 december zullen maken als The Rebel Collection.

video
play-rounded-fill

The Rebel Collection

Krijg twee actievolle games en alle verleden single-player DLC met Assassin’s Creed®: The Rebel Collection. Word de meest gevreesde piraat in het Caribisch gebied in Assassin’s Creed® IV: Black Flag en verander dan in de ultieme moordenaarsjager in Assassin’s Creed® Rogue.

Bevat zowel Assassin’s Creed® IV: Black Flag als Assassin’s Creed® Rogue, en alle eerdere singleplayer-DLC.

Over Assassin’s Creed IV Black Flag

Vaar de Gouden Eeuw van Piraterij in, toen piraten hun eigen wetteloze republiek vestigden. Word Edward Kenway, de meest gevreesde piratenkapitein in het Caribisch gebied, die zich aangetrokken voelt tot de oude oorlog tussen de Assassins en de Tempeliers. Speel een rol in wereldberoemde veldslagen. Verdien het respect van legendes zoals Blackbeard. Ontdek de verborgen schatten van talloze afgelegen eilanden, waar corruptie, hebzucht en wreedheid gemeengoed zijn.

Over Assassin’s Creed Rogue

Temidden van de chaos van de Franse en Indiase oorlog, vormt de langzame afdaling van een man voor altijd de toekomst van de Amerikaanse koloniën. Speel als Shay Patrick Cormac en transformeer van een loyaal lid van de Assassin Brotherhood in de ultieme huurmoordenaar. Ga op een gevaarlijke reis door Amerika en het ijzige koude water van de Atlantische Oceaan, vanuit het perspectief van een Tempelier voor het eerst in de franchisegeschiedenis.

Ervaar verbeterde functies – Handheld-modus, HD Rumble, touchscreeninterface en richten met bewegingsbesturing.

Ad