Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt uit op 17 februari 2022

Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt uit op 17 februari 2022

Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt op 17 februari 2022 naar Nintendo Switch, volgens Ubisoft. Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations, evenals de films Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers, worden opgenomen in de volledige collectie.

Er komt ook een fysieke editie. De cartridge bevat echter alleen Assassin’s Creed II, en voor de resterende twee games, twee documentaires en de audiobundel voor verschillende talen is een extra download van 35 GB vereist.

video

Assassin’s Creed II

Spelers kruipen in de huid van Ezio, een nieuwe Assassijn die de moorddadige erfenis van zijn voorouders voortzet in Italië uit de Renaissance, inclusief Florence en Venetië. Ze verfijnen hun ambacht in een atmosfeer vol macht, vergelding en samenzwering, gebruikmakend van wapens en apparaten die zijn ontwikkeld door de beroemde Leonardo da Vinci zelf. Tijdens de campagne voor één speler is alle downloadbare inhoud voor solo toegankelijk.

Assassin’s Creed Brotherhood

Spelen als Ezio is een nooit eindigende strijd tegen de grote Tempeliersorde, en alle fans zullen naar Rome gaan, het hart van macht, hebzucht en corruptie in Italië. Hiervoor is niet alleen kracht nodig, maar ook leiderschap, aangezien ze een hele Broederschap zullen aanvoeren. Tijdens de campagne voor één speler is alle downloadbare inhoud voor solo toegankelijk.

Assassin’s Creed Revelations

Om antwoorden te krijgen, moet Ezio zijn leven opgeven in deze game. Op een zoektocht van verkenning en openbaring zal de speler in de voetsporen treden van hun beroemde mentor, Altair. Deze verraderlijke reis leidt hen naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een opkomende macht van Tempeliers het gebied dreigt te destabiliseren. Tijdens de campagne voor één speler is alle downloadbare inhoud voor solo toegankelijk.

Bonus

Ezio is in twee films te zien geweest. Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers zijn, naast de gameplay, twee korte films die dieper ingaan op het verhaal van Ezio.

Ad