Assassin’s Creed: The Ezio Collection – Launch trailer

Assassin’s Creed: The Ezio Collection – Launch trailer

Voor de release van Assassin’s Creed: The Ezio Collection op de Nintendo Switch heeft Ubisoft een launch-trailer ontwikkeld, aangezien de verzameling games net is uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Assassin’s Creed II

Spelers kruipen in de huid van Ezio, een nieuwe Assassijn die voortzet op de moorddadige erfenis van zijn voorouders in Italië uit de Renaissance, inclusief Florence en Venetië. Ze verfijnen hun ambacht in een atmosfeer vol macht, vergelding en samenzwering, gebruikmakend van wapens en apparaten die zijn uitgevonden door de beroemde Leonardo da Vinci zelf. De campagne voor één speler bevat alle solo-DLC.

Assassin’s Creed – Brotherhood

Spelen als Ezio is een voortdurende strijd tegen de machtige Tempeliersorde, en alle fans zullen naar Rome gaan, het hart van macht, hebzucht en corruptie in Italië. Hiervoor is niet alleen kracht nodig, maar ook leiderschap, aangezien zij het bevel zullen voeren over de Broederschap als geheel. De campagne voor één speler bevat alle solo-DLC.

Assassin’s Creed Revelations

Ezio moet zijn leven opgeven om antwoorden te vinden in dit spel. Op een ontdekkingsreis en openbaring zal de speler in de voetsporen treden van hun beroemde mentor, Altar. Deze verraderlijke reis leidt hen naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een ontluikende strijdmacht van Tempeliers het gebied dreigt te destabiliseren. De campagne voor één speler bevat alle solo-DLC.

Twee films met Ezio-thema als bonus. Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers zijn, naast de gameplay, twee korte films die nog verder in het verhaal van Ezio gaan.

Zowel fysiek als digitaal is Assassin’s Creed: The Ezio Collection beschikbaar voor de Nintendo Switch.