Astalon: Tears Of The Earth – Fysieke edities, pre-orders begonnen op 21 januari

Astalon: Tears Of The Earth – Fysieke edities, pre-orders begonnen op 21 januari

Limited Run Games onthulde dat de post-apocalyptische actie-platformgame een fysieke release zal hebben op de Nintendo Switch. De game is te koop voor $ 34,99 USD per standaard exemplaar voor Nintendo Switch op 21 januari 2022 (10 uur ET).

Daarnaast heeft de uitgever een Collector’s Edition-pakket van $ 74,99 voor de game aangekondigd, inclusief een Art Book, een OST van 3 schijven met 12 nooit eerder gehoorde extra nummers en een magneetset.

Over Astalon: Tears Of The Earth

Het einde is nog maar het begin

Epimetheus, houd je aan je afspraak met de Titan of Death! Als drie verschillende helden op een reis om hun gemeenschap te redden van een dreigend onheil, vecht, klim en puzzel je een weg door een verwrongen toren!

Drie dappere ontdekkingsreizigers trekken de post-apocalyptische woestijn in om hun gemeenschap van de vergetelheid te redden. Ze ontdekken al snel een verwrongen, zwarte toren die uit de diepten van de planeet is gegroeid en het geheim van hun overleving lijkt te bevatten. Om hun succes veilig te stellen, heeft een van hen een geheime overeenkomst gesloten met Epimetheus, de Titan of Death, waardoor ze kunnen reïncarneren totdat hun doel is bereikt. Maar welk lot wacht de helden en hun gemeenschap?

Astalon: Tears Of The Earth is een platformgame die zich afspeelt op een vervagende planeet waar de dood een opstap naar succes kan zijn! Beklim de raadselachtige toren en leer de geheimen van hun overleving kennen met behulp van de verschillende talenten en wapens van Arias de krijger, Kyuli de schurk en Algus de tovenaar. Versla angstaanjagende wezens, vind krachtige relikwieën en los verbijsterende raadsels op terwijl je de toren beklimt met de hulp van een Titan. Volg een verhaal over vriendschap en opoffering terwijl personages de moed verzamelen om het op te nemen tegen reuzen om de zwakken en kwetsbaren te verdedigen. Door de dood te accepteren, kun je je groep versterken en hun lot veranderen. Ontdek de talloze mysteries van de Toren van Slangen!

Functies

  • Herbeleef de gloriedagen van 8-bits actie-avontuur in een donker, vreemd universum met zeer gedetailleerde, realistische pixelbeelden! Astalon combineert de snelheid en het snelle ritme van een kamer-voor-kamer actieplatformspel met de geleidelijke verkenning van een onderling verbonden omgeving.
  • Ryusuke Mita, schrijver van de wereldberoemde manga Dragon Half, heeft het originele personageontwerp gemaakt!
  • Speel in je eigen tempo — verken uitgebreid en ontwikkel de vaardigheden van je personage, of neem risico’s en baan je snel een weg naar de top van de toren!
  • Om door te gaan met het spel, wissel je tussen je helden en gebruik je de verschillende krachten van een krijger, boogschutter en tovenaar.
  • Neem het op tegen een grote verscheidenheid aan tegenstanders, gigantische wezens en spectaculaire eindbazen! Kies de juiste held om de kwetsbaarheden van de monsters die op je pad staan ​​te identificeren!
  • Maak afspraken met Epimetheus, de Titan of Death, om de krachten van je personages te verbeteren en de loop van de geschiedenis te beïnvloeden.
  • Verzamel een reeks fantastische relikwieën, zoals het ‘Sword of Mirrors’, waarmee je je personages nieuwe vaardigheden en nieuwe mogelijkheden kunt bieden.
  • Sla je voortgang op, wissel van personage en leer meer over het verleden van de helden door kampvuren te gebruiken.
  • Honderden kamers om te verkennen – uren van zware verkenning met een hele reeks ontgrendelbare items en mysteries om de meest nieuwsgierige gamers te verleiden!
Ad