Astalon: Tears Of The Earth komt 3 Juni 2021

Astalon: Tears Of The Earth komt 3 Juni 2021

Uitgever Dangen Entertainment en ontwikkelaar LABSworks hebben de releasedatum aangekondigd voor Astalon: Tears Of The Earth op Nintendo Switch.

Oorspronkelijk onthuld in 2019, is deze actieplatformgame in retrostijl nu gepland voor lancering op 3 juni 2021 voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Astalon: Tears Of The Earth

Astalon: Tears Of The Earth is een actie-platformgame die zich afspeelt in een stervende wereld waar het leven wreed is, maar de dood een springplank naar de overwinning kan zijn! Gebruik de unieke vaardigheden en wapens van Arias de jager, Kyuli de schurk en Algus de tovenaar om de mysterieuze toren te overwinnen en de antwoorden op hun overleving te vinden.

Dood vreselijke monsters, ontdek krachtige artefacten en los duivelse puzzels op, en bereik nieuwe hoogten in de toren met behulp van een Titan. Volg een verhaal over vriendschap en opoffering, waarbij je de moed verzamelt om reuzen neer te halen om de zwakken en machtelozen te beschermen. Versterk je partij en verander hun lot door de dood te omarmen. Ontdek de talloze geheimen van de Toren van Slangen!

video
play-rounded-fill

Het verhaal van Astalon: Tears Of The Earth

Drie heroïsche ontdekkingsreizigers dwalen door de post-apocalyptische woestijn op een missie om hun dorp van wanhoop te redden. Ze vinden al snel een donkere, verwrongen toren die uit de diepten van de planeet is verrezen en schijnbaar de sleutel tot hun overleving bevat.

Om hun overwinning te verzekeren, heeft een van hen een geheim pact gesloten met de Titan of Death, Epimetheus, waardoor ze kunnen reïncarneren totdat ze hun missie hebben volbracht. Maar welk lot staat de helden en hun dorp te wachten?

Belangrijkste kenmerken

  • Beleef de gloriedagen van 8-bits actie-avontuur opnieuw met prachtig gedetailleerde, authentieke pixelkunst in een donkere, fantastische wereld! Astalon biedt de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld met de snelheid en het snelle ritme van een kamer-voor-kamer actieplatformgame.
  • Origineel personageontwerp door Ryusuke Mita, maker van de wereldberoemde manga Dragon Half!
  • Speel in je eigen tempo – verken grondig en bouw de sterke punten van je personage op, of gebruik risicovolle methoden om je als een razende door de toren te snijden!
  • Wissel tussen je helden en gebruik de unieke vaardigheden van een krijger, boogschutter en tovenaar om vooruitgang te boeken in het spel.
  • Vecht tegen een groot aantal verschillende vijanden, gigantische monsters en epische eindbazen! Kies de juiste held om de zwakke punten te vinden van de wezens die je in de weg staan!
  • Verbeter de vaardigheden van je personages en verander de koers van het lot door deals te sluiten met Epimetheus – de Titan of Death.
  • Verzamel een verscheidenheid aan ongelooflijke artefacten, zoals het “Sword of Mirrors” dat je personages nieuwe vaardigheden geeft en nieuwe mogelijkheden opent.
  • Gebruik kampvuren om je voortgang op te slaan, van personage te veranderen en details over het verleden van de helden te ontdekken.
  • Honderden kamers om te ontdekken: urenlang uitdagend onderzoek met een overvloed aan vrij te spelen items en geheimen om de meest nieuwsgierige spelers te belonen!
  • Ervaar een opwindende soundtrack van chiptune-muziek gecomponeerd door Matt Kap, die meer dan 30 muziekstukken omvat!