Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 – Gallisch avontuur ontketend

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 – Gallisch avontuur ontketend

Samenvatting:

Stap in de hilarische wereld van Asterix & Obelix in hun nieuwste avontuur, Slap Them All! 2, nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Sluit je aan bij de Gallische krijgers terwijl ze door diverse landschappen reizen, van duistere bossen tot de grootste Romeinse kampen, op een zoektocht om de naam van een onschuldige man te zuiveren en de gestolen Lutetia Eagle terug te vinden. Deze Beat’em Up-game boordevol klappen biedt een originele verhaallijn, boeiende gameplay en opwindende nieuwe functies.

We verdiepen ons in de belangrijkste kenmerken, gameplay-mechanismen en verbeteringen van de game ten opzichte van zijn voorganger. Leer meer over unieke karakterbewegingen, de Fury-modus, ultieme aanvallen en de mogelijkheid om met de omgeving te communiceren. Ontdek hoe je ze allemaal slaat! 2 blijft trouw aan de geliefde stripreeks met trouwe personages en geanimeerde scènes.

Of je nu een fan bent van de strips of een nieuwkomer in de Gallische wereld, deze game belooft urenlang entertainment. Pak je Joy-Cons, werk samen met een vriend in de lokale coöpmodus en begin aan een reis vol avonturen die het iconische duo Asterix en Obelix op een geheel nieuwe manier tot leven brengt.


Gallisch avontuur ontketend

Asterix en Obelix keren terug in Slap Them All! 2, het nieuwste deel van hun hilarische avonturen. Deze game, exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch, is een samenwerking tussen Microids en Mr. Nutz Studio en belooft een onvergetelijke Gallische ervaring.

Het intrigerende plot

Duik in de boeiende verhaallijn die het decor vormt voor deze epische reis. Het spel begint met de plotselinge komst van Justforkix, die de hulp inroept van Asterix en Obelix. Hij onthult dat zijn vader, Doublehelix, ten onrechte gevangen zit voor een misdaad die hij niet heeft begaan. De Lutetia-arend, een kostbaar gouden embleem van de Romeinse legioenen, is gestolen en een onschuldige man kwijnt nu weg in de gevangenis. Asterix en Obelix beloofden het te onderzoeken en gingen op avontuur. Ze vroegen Justforkix om veilig in het dorp te blijven.

De twee Gallische krijgers beginnen aan een zoektocht die hen naar verschillende locaties brengt, waaronder vergeten ruïnes in een duister bos, het grootste Romeinse kamp ooit en het hart van Lutèce. Elke setting biedt diverse omgevingen en talloze ontmoetingen. Natuurlijk voltooien ze deze lange reis niet zonder een gezonde dosis klappen!

video
play-rounded-fill
< /p>

Verbeterde Beat’em Up-ervaring

Sla ze allemaal! 2 tilt het Beat’em Up-genre naar een hoger niveau met meer vijanden en bazen en spannende gameplay-verbeteringen. Asterix en Obelix hebben unieke bewegingen die ze kunnen opladen, waardoor gevechten dynamisch en vloeiend worden. Bovendien introduceren ze een Fury-modus en verwoestende ultieme aanvallen om op hun vijanden los te laten. Je kunt zelfs communiceren met de omgeving, bepaalde elementen vernietigen of vaten en menhirs gebruiken in gevechten.

Het vermogen om bepaalde elementen in de omgeving te vernietigen voegt een nieuwe strategielaag toe aan het spel. Of het nu gaat om het vernietigen van obstakels of het gooien van voorwerpen naar vijanden, spelers kunnen gevechtsscenario’s op creatieve wijze benaderen.

Trouw aan de strips

Fans van de Asterix- en Obelix-strips zullen de moeite waarderen die is gedaan om trouw te blijven aan het bronmateriaal. De game bevat getrouwe weergaven van geliefde personages en geanimeerde scènes die de humor en het avontuur van de strip tot leven brengen.

Voor een nog leukere ervaring, Slap The All! 2 biedt een lokale coöpmodus. Bundel je krachten met een vriend en verdubbel het plezier terwijl je samen door de Gallische wereld navigeert.

Conclusie

Samenvattend, Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 belooft een reis vol actie door Gallische landschappen, vol humor, slapstick-gevechten en boeiende gameplay. Of je nu een toegewijde fan bent van de strips of nieuw bent in de wereld van Asterix en Obelix, deze game biedt een plezierige ervaring. Pak je Nintendo Switch en begin aan een episch avontuur dat het iconische duo op een geheel nieuwe manier tot leven brengt.

Veelgestelde vragen
 • 1. Is Asterix & Obelix: sla ze allemaal! 2 beschikbaar op andere spelplatforms?
  • Momenteel is de game exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
 • 2. Kan ik dit spel solo spelen of is de coöpmodus vereist?
  • Je kunt het spel alleen spelen of samenwerken met een vriend in de lokale coöpmodus voor extra plezier.
 • 3. Hoe verbetert de Fury-modus de gameplay?
  • De Fury-modus vergroot de vaardigheden van je personage tijdens gevechten, waardoor gevechten intenser en lonender worden.
 • 4. Zijn er speciale edities of DLC’s beschikbaar voor deze game?
  • Informatie over speciale edities en DLC’s kan variëren, dus je kunt het beste de officiële gamewebsite raadplegen voor updates.
 • 5. Is klap ze allemaal! 2 geschikt voor fans van de Asterix & Obelix-strips?
  • Absoluut! De game geeft getrouw de essentie van de strips weer en biedt zowel fans als nieuwkomers een plezierige ervaring.