Asterix & Obelix XXL Romastered – Gamescom 2020 trailer

Asterix & Obelix XXL Romastered – Gamescom 2020 trailer

Uitgever Microids en ontwikkelaar OSome Studio hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Asterix & Obelix XXL Romastered, die later dit jaar naar de Nintendo Switch komt.

De trailer werd getoond tijdens Gamescom 2020 en geeft ons een betere kijk op de geremasterde beelden van de game, evenals een aantal nieuwe functies die worden toegevoegd.

video

Over Asterix & Obelix XXL Romastered

Bij de Teutaten! De Romeinen hebben opnieuw toegeslagen! Exclusief voor Gamescom 2020 tonen we de eerste gameplay van Asterix & Obelix XXL: Romastered.

Asterix en Obelix keren terug naar hun dorp na een geweldige dag jagen op wilde zwijnen, maar vinden hun dorp in brand en geen van hun vrienden. Beschikbaar vanaf 22 oktober 2020 voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

De Asterix en Obelix XXL remaster biedt up-to-date graphics, een optie om te wisselen tussen de originele game en de geremasterde visuals, twee nieuwe game modes, nieuwe gameplay, nieuwe camera en een aantal animaties die vanaf de grond af zijn herwerkt! Fans zullen blij zijn te weten dat de originele stemmen bewaard zijn gebleven!

Asterix en Obelix keren terug naar hun dorp na een geweldige dag zwijnenjacht, maar vinden hun dorp in vlammen en hun vrienden vermist. Door Toutatis! Romeinen hebben weer toegeslagen! Onze twee helden en hun hond Dogmatix gaan op reis om de vermiste dorpelingen te vinden die als gevangenen over de hele wereld worden vastgehouden.

Vecht tegen duizenden Romeinen, verken de wereld – Gallië, Egypte, Griekenland, Rome – en ga de grootste uitdagingen aan in deze langverwachte remaster!