Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir – Eerste 10 minuten

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir – Eerste 10 minuten

Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 10 minuten van Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir bekijken.

Dit is het vervolg dat het beruchte vikingduo ziet terugkeren voor nog meer chaos, en deze keer – ze zijn gewapend met elementaire krachten!

video

Over Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Het jaar is 50 v.Chr. Gallië is volledig bezet door de Romeinen. Nou, niet helemaal … Een klein dorp van ontembare Galliërs houdt het nog steeds tegen de indringers. En het leven is niet gemakkelijk voor de Romeinse legionairs die de versterkte kampen van Totorum, Aquarium, Laudanum en Compendium garnizoenen.

Vrede heerst in het kleine Armoricaanse dorp, waar de dorpelingen hun dagelijkse gang van zaken doen. Onze twee helden, Asterix en Obelix, jagen op everzwijn, de smid en de visboer en maken ruzie over het dorpsplein boven op zijn schild.

Op een dag ontvangt de dorps druïde, Getafix, een vreemde brief. Het is van Hella Finidrir, de hogepriesteres van Thule! Ze waarschuwt de druïde voor een ernstige bedreiging voor zijn volk en vraagt ​​hem om een ​​mysterieuze Menhir uit zijn schuilplaats te halen …

Ga op een spannend avontuur en dompel jezelf onder in de wereld van Asterix! Alleen of in coöp, verken het land van het Romeinse rijk en ontrafel het mysterie van de Crystal Menhir en zijn ongelooflijke krachten!

Kenmerken:

  • Beheers de mysterieuze Crystal Menhir in al zijn vormen: stenen menhir, ijs menhir, vuur menhir en magnetische menhir!
  • Speel voor het eerst in de Asterix XXL Saga als Asterix en Obelix in de coöpmodus voor twee spelers! Een fantastisch avontuur om te delen als een familie of met een vriend.
  • Ervaar een geheel nieuw verhaal in de stripwereld van Asterix en verken de landen van het Romeinse rijk.
  • Je vindt je favoriete personages, zoals Getafix, Cacofonix en Vitalstatistix, evenals nieuwe personages met hilarische namen!
  • Voltooi verschillende zijmissies en verzamel verborgen objecten op alle niveaus.

    Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir is nu beschikbaar in de Europese eShop voor £ 35,99.