Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir – Launch Trailer

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir – Launch Trailer

Microids en OSome Studio hebben een lanceringstrailer uitgebracht voor Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir’s die op 21 november is uitgebracht.

Dingen zien er zeker scherp en boordevol actie uit voor zover de trailer gaat.

video

Over Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Het jaar is 50 v.Chr. Gallië is volledig bezet door de Romeinen. Nou, niet helemaal … Een klein dorp van ontembare Galliërs houdt het nog steeds tegen de indringers. En het leven is niet eenvoudig voor de Romeinse legionairs die de versterkte kampen van Totorum, Aquarium, Laudanum en Compendium garnizoenen.

Vrede heerst in het kleine Armoricaanse dorp, waar de dorpelingen hun dagelijkse gang van zaken doen. Onze twee helden, Asterix en Obelix, jagen op everzwijn, de smid en de visboer en maken ruzie over het dorpsplein boven op zijn schild.

Op een dag ontvangt de dorps druïde, Getafix, een vreemde brief. Het is van Hella Finidrir, de hogepriesteres van Thule! Ze waarschuwt de druïde voor een ernstige bedreiging voor zijn volk en vraagt ​​hem om een ​​mysterieuze Menhir uit zijn schuilplaats te halen …

Ga op een spannend avontuur en dompel jezelf onder in de wereld van Asterix! Alleen of in coöp, verken het land van het Romeinse rijk en ontrafel het mysterie van de Crystal Menhir en zijn ongelooflijke krachten!

Kenmerken:

  • Beheers de mysterieuze Crystal Menhir in al zijn vormen: stenen menhir, ijs menhir, vuur menhir en magnetische menhir!
  • Speel voor het eerst in de Asterix XXL Saga als Asterix en Obelix in de coöpmodus voor twee spelers! Een fantastisch avontuur om te delen als een familie of met een vriend.
  • Ervaar een geheel nieuw verhaal in de stripwereld van Asterix en verken de landen van het Romeinse rijk.
  • Je vindt je favoriete personages, zoals Getafix, Cacofonix en Vitalstatistix, evenals nieuwe personages met hilarische namen!
  • Voltooi verschillende zijmissies en verzamel verborgen objecten op alle niveaus.
Ad