Astral Chain E3 2019 Trailer

Astral Chain E3 2019 Trailer

Platinum-games heeft een nieuwe trailer op E3 uitgebracht voor Astral Chain terwijl we wachten op Bayonetta 3.

video
play-rounded-fill

Over Astral Chain

ASTRAL CHAIN ​​™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, alien-achtige wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer poorten naar een andere dimensie plotseling verschijnen! Gevaarlijke wezens beginnen op te duiken, het volk aan te vallen en het land te vervuilen, en normale politiediensten zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om het hoofd te bieden aan deze bedreigingen, wordt een geheel nieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Kies uit twee speelbare personages – één man, één vrouw – voor je avontuur. Het personage dat je niet kiest, verschijnt ook als je jongere tweeling en een medelid van Neuron.

Om de wezens te weerstaan, ontwikkelde de mensheid een speciaal wapen: het legioen. Het legioen fungeert als uw partner en helpt bij uw onderzoeken. Het is echter in de strijd waarin het Legioen zijn echte vaardigheid laat zien …

Werk samen met het Legioen en gebruik allerhande gevechtsstijlen om je vijanden te verslaan. Je zou allebei dezelfde vijand tegelijkertijd kunnen aanvallen, verschillende tegenstanders kunnen aanvallen, of je Legion in het offensief kunnen sturen terwijl je het met items ondersteunt. Gebruik dit synergetische actiesysteem om samen te strijden en samen te ontdekken!

Er zijn meerdere legioenen in het spel, elk met verschillende gevechtsstijlen en -mogelijkheden. Spelers kunnen strategisch tussen legioenen wisselen tijdens echte gevechten. Gebruik de vaardigheden van het Legioen niet alleen in de strijd, maar ook voor het onderzoeken van gevallen en het oplossen van omgevingspuzzels.

Ontdek de geheimen van de alternatieve dimensie genaamd het astrale vlak, waar de mysterieuze indringers vandaan komen.

Werk samen met de legioenen om terug te vechten tegen de binnenvallende Chimera en de mensheid te redden wanneer de ASTRALE KETEN van PlatinumGames op 30 augustus aankomt!

Ad