Astral Chain – Gamescom 2019 Gameplay footage

Astral Chain – Gamescom 2019 Gameplay footage

Nintendo of Europe heeft nieuwe, nog nooit eerder geziene gameplay van Astral Chain gedemonstreerd op Gamescom 2019 geüpload. Begeleidend met de gameplay is Astral Chain-directeur Takahisa Taura.

video

Bekijk een ongezien gebied, nieuwe vijanden en heel veel synergetische actie in onze ASTRAL CHAIN ​​Nintendo presenteert hands-on met regisseur Takahisa Taura van de game!

Beheers spannende synergetische gevechten tegen een steeds krachtigere buitenaardse invasie in ASTRAL CHAIN ​​™, een opwindend nieuw actie-avontuur van PlatinumGames, alleen op de Nintendo Switch. Sluit je aan bij een elite-taskforce en werk samen met een speciaal levend wapen om zaken op te lossen en de mensheid te redden!

About Astral Chain

DE RAND VAN UITZONDERING

In de nabije toekomst is de aarde binnengevallen door buitenaardse wezens die bekend staan ​​als chimera’s. Deze monsters hebben de wereld gecorrumpeerd met een mysterieuze substantie, Red Matter genaamd, en hebben de mensheid gedwongen om toevlucht te zoeken naar een multiculturele stad genaamd de Ark.

WELKOM BIJ DE KRACHT!

Wanneer de chimera’s de ark bereiken, is de enige hoop op overleven Neuron, een elite politie-taskforce met een heel speciaal wapen met codenaam Legion. Kies tussen twee speelbare personages – een man, een vrouw – om lid te worden van Neuron en samen te werken met het legioen om de invasie voor eens en voor altijd te stoppen!