Astral Chain – Overview trailer van 8 minuten

Astral Chain – Overview trailer van 8 minuten

Nintendo en Platinum Games bereiden zich voor op de release van de actievolle Nintendo Switch-exclusieve Astral Chain.

video

Overview

In de aanloop naar de lancering hebben de bedrijven een speciale overzichtstrailer van acht minuten uitgebracht om spelers een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten en tegenkomen zodra ze het spel lanceren op 30 augustus.

Over Astral Chain

ASTRAL CHAIN ​​™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, buitenaardse wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat een ramp toe als er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen! Gevaarlijke wezens komen tevoorschijn, vallen de mensen aan en vervuilen het land, en normale politie-eenheden zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om deze bedreigingen het hoofd te bieden, wordt een gloednieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Kies tussen twee speelbare personages – een man, een vrouw – tijdens je avontuur. Het personage dat je niet kiest, verschijnt ook als je jongere tweeling en een medelid van Neuron.

Om de schepsels te weerstaan, ontwikkelde de mensheid een speciaal wapen: het legioen. Het legioen fungeert als uw partner en helpt bij uw onderzoeken. Het is echter in de strijd waar het Legioen zijn echte vermogen toont …