Astral Chain – Trailer met overzicht van gevechtsmechanieken, legionentypes en meer

Astral Chain – Trailer met overzicht van gevechtsmechanieken, legionentypes en meer

Enthousiast om verder te duiken in het futuristische cyberpunkgevecht van Astral Chain? Nu kun je meer diepgaande weetjes ontdekken, dankzij een nieuwe video van Nintendo! Nintendo UK heeft een Engelse trailer van het formaat Jumbo geüpload – waarin de strijdmechanismen van de game en meer worden beschreven.

video

Over ASTRAL CHAIN

ASTRAL CHAIN ™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, buitenaardse wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat een ramp toe als er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen! Gevaarlijke wezens komen tevoorschijn, vallen de mensen aan en vervuilen het land, en normale politie-eenheden zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om deze bedreigingen het hoofd te bieden, wordt een gloednieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Kies tussen twee speelbare personages – een man, een vrouw – tijdens je avontuur. Het personage dat je niet kiest, verschijnt ook als je jongere tweeling en een medelid van Neuron.

Astral Chain komt op 30 augustus 2019 uit op de Nintendo Switch. Bestel je exemplaar vandaag nog.