Astral Chain – Vijf minuten direct-feed gameplay

Astral Chain – Vijf minuten direct-feed gameplay

GameXplain heeft onlangs de kans gehad om een demo van Astral Chain te spelen en het ziet er zeker ongelooflijk uit.

De game is ontwikkeld door Platina Games, en zal hopelijk een nieuwe solide titel zijn in hun catalogus.

YouTube video

Over Astral Chain

ASTRAL CHAIN ​​™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, alien-achtige wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer poorten naar een andere dimensie plotseling verschijnen! Gevaarlijke wezens beginnen op te duiken, het volk aan te vallen en het land te vervuilen, en normale politiediensten zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om het hoofd te bieden aan deze bedreigingen, wordt een geheel nieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Kies uit twee speelbare personages – één man, één vrouw – voor je avontuur. Het personage dat je niet kiest, verschijnt ook als je jongere tweeling en een medelid van Neuron.

Om de wezens te weerstaan, ontwikkelde de mensheid een speciaal wapen: het legioen. Het legioen fungeert als uw partner en helpt bij uw onderzoeken. Het is echter in de strijd waarin het Legioen zijn echte vaardigheid laat zien …

Werk samen met het Legioen en gebruik allerhande gevechtsstijlen om je vijanden te verslaan. Je zou allebei dezelfde vijand tegelijkertijd kunnen aanvallen, verschillende tegenstanders kunnen aanvallen, of je Legion in het offensief kunnen sturen terwijl je het met items ondersteunt. Gebruik dit synergetische actiesysteem om samen te strijden en samen te ontdekken!

Er zijn meerdere legioenen in het spel, elk met verschillende gevechtsstijlen en -mogelijkheden. Spelers kunnen strategisch tussen legioenen wisselen tijdens echte gevechten. Gebruik de vaardigheden van het Legioen niet alleen in de strijd, maar ook voor het onderzoeken van gevallen en het oplossen van omgevingspuzzels.

Ontdek de geheimen van de alternatieve dimensie genaamd het astrale vlak, waar de mysterieuze indringers vandaan komen.

Astral Chain lanceert exclusief op de Nintendo Switch, 30 augustus.