Astral Chain website bijgewerkt – Meer details over verhaal en gameplay

Astral Chain website bijgewerkt – Meer details over verhaal en gameplay

Platinum-fans kunnen nu een kijkje nemen bij de komende Astral Chain for Switch. De Engelse website van de actietitel met meer verhaal- en gameplay-details.

We leren namelijk meer over de twee hoofdpersonen die broers en zussen zijn en de buitenaardse levensvormen waarmee ze vechten met en tegen.

video
play-rounded-fill

Over Astral Chain

The Ark: Een enorme, welvarende, multiculturele stad. Maar rampspoed slaat toe als mysterieuze dimensionale poorten verschijnen, gevaarlijke buitenaardse schepselen naar de ark brengen om de mensen aan te vallen en het land te corrumperen. De Ark-politie vormt een speciale werkgroep, bekend als Neuron, om de buitenaardse dreiging met kop en schouders boven te stellen.

De laatste kans van de mensheid tegen de invasie is een speciaal levend wapen, het Legioen. Als een rookie Neuron-officier, zullen jij en je Legion samenwerken om zaken op te lossen en de mensheid te redden.

Astral Chain geeft je de volledige controle over twee personages tegelijk voor spannende synergetische actie, met dank aan Platinum Games. Schakel tussen verschillende legionetypen en -vaardigheden om de wereld op jouw manier te redden.

Astral Chain heeft karakterontwerpen van de veelgeprezen mangaka Masakazu Katsura (Zetman, Video Girl Ai) en markeert het regiedebuut van Takahisa Taura van Platinum Games (ontwerper van NieR: Automata). Hideki Kamiya, directeur van Bayonetta en schrijver / supervisor van Bayonetta 2, geeft supervisie.

Verhaal van Astral Chain

Astral Chain speelt zich af in een nabije toekomstige metropool genaamd de Ark. Wanneer deze welvarende stad wordt aangevallen door schepselen van buiten onze dimensie, is het de taak van de speciale politietaakkracht Neuron om de dag te redden – voor het einde van de wereld als we weten het.

Characters & Visuals

Twin Heroes
Je bent een van een tweeling, net opgerold in Neuron en een eigen legioen gegeven. Kies een mannelijk of vrouwelijk personage – de andere zal verschijnen als je tweelingbroer en dichtstbijzijnde squadron.
Masakazu Katsura, de maker van manga, waaronder Zetman en Video Girl Ai, ontwierp de hoofdpersonen en hun krachtige legioenen.

Synergetische actie

Werk samen met het legioen – het ultieme levende wapen!

De laatste hoop van de mensheid tegen de extradimensionale invasie is het legioen – een levend wapen, vastgebonden aan een menselijke controleur. Jij en je Legioen zullen samenwerken om buitenaardse monsters te bestrijden – en politiezaken te kraken, terwijl je bezig bent. Synergetische actie is bij Neuron allemaal in een dag bezig!

Werk samen met je legioen voor gecoördineerde aanvallen op één vijand … of neem meerdere vijanden tegelijkertijd aan!

Astral Chain lanceert op 30 augustus 2019 wereldwijd een digitale en fysieke lancering. Je kunt de game nu alvast vooraf bestellen.