Astroneer Update: Versie 1.29.90.0 Breakdown Event & meer

Astroneer Update: Versie 1.29.90.0 Breakdown Event & meer

Samenvatting:

Het Astroneer-universum breidt zich uit met de langverwachte Switch-update naar versie 1.29.90.0, met de introductie van een spannend Breakdown Event, grotverkenning en talloze verbeteringen.

Duik in de details van deze update, inclusief hoe je het Breakdown Event activeert via de Battery Backup-missie. Trotseer de verraderlijke grotten vol gevaren zoals giftig gas en agressieve flora, en verdien exclusieve beloningen. We bespreken ook de wijzigingen in de toegankelijkheid van het EXO Request Platform en vieren de 5e verjaardag van Astroneer met een speciale feesthoed. Ten slotte belichten we bugfixes om een ​​soepelere game-ervaring te garanderen. Verken de kosmos en ontdek de onderstaande mysteries!


Astroneer-update: versie 1.29.90.0

De Astroneer-gemeenschap heeft reikhalzend uitgekeken naar de Switch-update naar versie 1.29.90.0, en die is eindelijk daar, boordevol spannende nieuwe functies en verbeteringen.

Het triggeren van de storingsgebeurtenis

Om aan het Breakdown Event-avontuur te beginnen, moet je de Battery Backup-missie voltooien en je missiebeloning claimen op een willekeurig landingsplatform. Zodra dat is gebeurd, open je je kompas, rust je je boormachine uit en ga je de mysterieuze grotten in. De grotten van Astroneer zijn labyrintisch, waardoor het risico bestaat dat je verdwaalt te midden van hun complexe wendingen. Bereid je voor op unieke gevaren, waaronder giftig gas, agressieve flora en verraderlijk terrein.

De fases van het uitsplitsingsevenement

Het Breakdown Event verloopt in drie fasen, die elk een reeks verleidelijke beloningen bieden. Van het Baublegum-vizier tot de Explosive Personality Hat, je hebt meerdere mogelijkheden om je uitrusting te upgraden en je personage aan te passen. Onderweg ontvang je aan het einde van het evenement ook aanvullende beloningen en willekeurige terugkerende beloningen, zoals nuttige grondstoffen, spoorwegcomponenten, QT-RTG’s, draagbare smelters en dynamiet!

Verbeterd EXO-verzoekplatform

Het EXO Request Platform wordt toegankelijker met lagere bytekosten en een eenvoudiger recept. Het is gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot het platform, met bytekosten van 1.500 bytes, resourcekosten van 1 hars en 2 compound.

5e verjaardag van astronoom

Astroneer wordt 5 jaar en het feest is in volle gang! Of je nu een paar minuten of vijf jaar deel uitmaakt van de reis, je kunt in februari je exclusieve Fifth Anniversary-feesthoed claimen bij EXO Outfitters. Op nog vele jaren plezier, vriendschap en avontuur samen in het Astroneer-universum!

Bugfixes

Astroneer’s toewijding aan kwaliteit wordt voortgezet met bugfixes. Enkele van de opmerkelijke verbeteringen zijn onder meer de juiste SFX voor het verbruik van hulpbronnen, een verbeterde weergave van het contourpalet op hoeden en maskers, de mogelijkheid om de introductiefilm op Xbox over te slaan en vertalingen voor missiebeschrijvingen en doelstellingen in verschillende talen.

Conclusie

De Astroneer Switch-update naar versie 1.29.90.0 brengt een schat aan inhoud, van het spannende Breakdown Event tot verbeterde gameplay-mechanica en bugfixes. Duik in de kosmos en omarm de uitdagingen van het verkennen van grotten terwijl je de 5e verjaardag van Astroneer viert.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Hoe activeer ik de Breakdown Event in Astroneer?
  • Om het Breakdown Event te activeren, voltooi je de Battery Backup-missie en claim je beloning op een willekeurig landingsplatform. Rust vervolgens je boormachine uit, open je kompas en ga de grotten in om de onderstaande mysteries te ontdekken.
 • Vraag 2: Wat zijn de gevaren in de grotten van Astroneer tijdens het Breakdown Event?
  • De grotten brengen verschillende gevaren met zich mee, waaronder giftig gas, agressieve flora en verraderlijk terrein. Het is van cruciaal belang dat u zich op deze uitdagingen voorbereidt en zorgvuldig navigeert.
 • Vraag 3: Welke beloningen kan ik verwachten van het Breakdown-evenement?
  • Het Breakdown-evenement biedt beloningen zoals het Baublegum-vizier, het Liminal Leak Palette en de Explosive Personality Hat. Je ontvangt ook nuttige grondstoffen, spoorwegcomponenten, QT-RTG’s, draagbare smelters en dynamiet.
 • Vraag 4: Hoe is het EXO Request Platform verbeterd in deze update?
  • Het EXO Request Platform is nu toegankelijker, met lagere bytekosten en een eenvoudiger recept. Er zijn 1.500 bytes, 1 hars en 2 verbindingen nodig om toegang te krijgen.
 • Vraag 5: Hoe kan ik de Fifth Anniversary-feesthoed in Astroneer claimen?
  • Bezoek EXO Outfitters in februari om je exclusieve Fifth Anniversary-feesthoed te claimen en deel te nemen aan de viering van het 5-jarig jubileum van Astroneer.