Astroneer – versie 1.25.152 patch notes

Astroneer – versie 1.25.152 patch notes

Astroneer’s Rails-update, die vorige maand op de Nintendo Switch uitkwam, heeft nu een nieuwe versie die een aantal bugs verhelpt en een paar andere verbeteringen aanbrengt.

Versie 1.25.152 patch-notes

  • Rails – AS-18103 AS-18071: een probleem opgelost waarbij een van de triggerslots de trein vaak de verkeerde kant op stuurde. AS-18066: Probleem opgelost waarbij boren vanaf een kraan die aan een spoorwagen was bevestigd niet werkte direct nadat de caravan was verplaatst.
  • Lokalisatie – AS-18143 Er is een probleem opgelost waarbij de Japanse vertaling voor “Toegang tot het gegevenslogboek bij het logistiekdepot: Glacio om hulp te vragen bij het bouwen van een spoorlijn” in de Back on Track-missiebeschrijving een oude was – AS- 17990. Er zijn nieuwe Japanse tekenreeksen toegevoegd voor U25-inhoud.
  • AS-18058 Store Er is een probleem opgelost waarbij de voorbeeldprijs voor de 1100 QBIT SKU op het tabblad Uitgelicht altijd verkeerd was toen deze werd gekozen.
  • Slakken: AS-18090 heeft een probleem opgelost waarbij Usagi de Desolo Galastropod geen NavPoints voor de schaakfiguren liet zien wanneer ze slakken voerden.
  • Problemen waarvan bekend is: wanneer twee middelgrote printers in de sleuven van een treinwagon worden geplaatst, gedragen de sensoren zich altijd alsof ze “vol of niet vol” zijn, ongeacht op welke instelling ze staan.
  • >

  • – AS-18105 Wanneer bepaalde Spoormissies actief zijn en een cliënt zich aansluit, worden de prestaties van de gastheer slechter. – AS-17954 Een speler op een dedicated server kan meerdere auto’s in dezelfde sleuf van het Rails Station stapelen.

Over Astroneer

Verken en verander werelden ver weg! Astroneer speelt zich af in het Intergalactic Age of Discovery, dat is de 25e eeuw. Gedurende deze tijd verkennen Astroneers de randen van de ruimte, waarbij ze hun leven riskeren op gevaarlijke plaatsen om zeldzame ontdekkingen te vinden en de mysteries van het universum op te lossen.

In dit avontuur kunnen spelers samenwerken om aangepaste bases boven of onder de grond te bouwen, voertuigen te maken om een ​​enorm zonnestelsel te verkennen en het terrein te gebruiken om alles te maken wat ze maar kunnen bedenken. De beste manier voor een speler om spannende planetaire avonturen te vinden en goed te doen, is door creatief en vindingrijk te zijn. Met Astroneer kun je:

• Verander de vorm van de grond alsof deze van klei is gemaakt.

•Overleef en verken zorgvuldig gemaakte planeten die je volledig kunt veranderen en waarop je kunt bewegen.

•Klik onderdelen en objecten aan elkaar om basissen en voertuigen te maken.

• Speel met vrienden in online drop-in/drop-out co-op voor maximaal 4 spelers.

• Ontdek en ontdek de geheimen van het zonnestelsel.

Verander en vorm alles om je heen.

In Astroneer kunnen spelers alles graven, verzamelen, vormen en bouwen met de vervormtool. Met deze vaardigheid kun je terrein gebruiken om naar het midden van de planeet te graven, een helling naar de hemel te bouwen of megalieten te maken.

Astroneer is nu zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor Nintendo Switch en de nieuwe versie-update kan nu worden gedownload in de eShop.