Atari 50: The Anniversary Celebration – Launch trailer

Atari 50: The Anniversary Celebration – Launch trailer

De nieuwe lanceringsvideo van Atari 50: The Anniversary Celebration is gearriveerd. Onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch is de enorme bibliotheek met klassiekers, nieuwe ervaringen en materiaal van achter de schermen.

video
play-rounded-fill

Over Atari 50: The Anniversary Celebration

Doe mee met de festiviteiten! Je kunt een interactieve reis maken door 50 jaar videogames met Atari 50: The Anniversary Celebration.

De interactieve tijdlijnen, die centraal staan ​​in Atari 50, zijn een uniforme ervaring die historische informatie, digitale artefacten, meer dan 60 minuten aan nieuwe interviews, documentaire video en speelbare games samenbrengt. Je kunt elke game die je tegenkomt in de tijdlijnen meteen spelen zonder je plek te verliezen.

De uitgebreide collectie van meer dan 100 games is verdeeld over zeven verschillende platforms, waaronder Arcade, 2600, 5200, 7800, Atari 8-bit computers en Atari Lynx en Jaguar voor het eerst ooit op moderne consoles! Speel tijdloze games zoals Yars’ Revenge, Asteroids en Tempest 2000, of verdiep je in meer diepgaande selecties.

Elke game heeft een achtergrondverhaal dat wordt beschreven door de personen die aanwezig waren over Atari, wat er gaande was bij het bedrijf, wat er gebeurde bij het maken van de games en de hardware waarop ze draaiden.

Kenmerken

  • Gebruik interactieve tijdlijnen om de Gouden Eeuw van gaming opnieuw te beleven en de gamegeschiedenis te ervaren.
  • Atari 8-bits computers, Arcade, 2600, 5200, 7800, Atari arcademachines en, voor het eerst op moderne consoles, Atari Lynx en Jaguar 6 gloednieuwe games geïnspireerd op Atari-klassiekers, waaronder de vierde inzending in de Swordquest-serie, Airworld
  • Luister naar de pioniers van een hele branche en naar anderen die ze hebben beïnvloed.
  • Een allesomvattende bundel voor gamers

Op de Nintendo Switch is Atari 50: The Anniversary Celebration zowel fysiek als digitaal beschikbaar.