Atari Mania – Launch trailer

Atari Mania – Launch trailer

Er is een trailer voor de start van de verkoop binnengekomen voor Atari Mania, een nieuwe collectie kleine games. De game kwam onlangs uit voor Nintendo Switch. Atari Mania is een gekke reis door de geschiedenis van videogames. Het is een verzameling minigames verpakt in een grappig, retro-gedreven verhaal van verkenning en verrassingen.

video
play-rounded-fill

Over Atari Mania

Je speelt de rol van de verzorger van de Atari Vault, waar oude Atari-spellen worden bewaard. Op een nacht verschijnt er een dode pixel en kort daarna wordt alles gek!!

Games die mensen kennen en leuk vinden, beginnen te veranderen, combineren en vervormen tot een reeks steeds gekkere uitdagingen. Je moet terugvechten tegen de pixels en andere verrassende slechteriken om de orde in de Vault te herstellen.

Kenmerken

Manic Mashups heeft meer dan 150 gekke minigames van alle Atari-games, van Asteroids tot Yars’ Revenge. Je vecht tegen duizendpoten met een pingpongpeddel en sluipt langs Rhindle, de gevaarlijkste draak in Adventure.

Uitstekende verkenning: los moeilijke puzzels op en gebruik hulpmiddelen om door de kluis te bewegen en paaseieren en trofeeën te vinden die door Atari zijn verborgen.

Pixel-Perfect Style is een charmante update van de klassieke kunststijl van de Atari 2600.

Je hebt deze personages nog nooit eerder gezien – Maak persoonlijk kennis met enkele van de beste games en personages in de geschiedenis van videogames. Je zult nooit meer op dezelfde manier aan Bentley Bear denken, daar kun je op rekenen.

Een schat aan Atari-geschiedenis: er zijn veel dingen om te verzamelen, zoals oude Atari-kunst, posters en handleidingen.

A Chiptune Delight is een snelle, vrolijke soundtrack van jams die klinken alsof ze uit het verleden komen.

Atari Mania is digitaal beschikbaar via de eShop en Limited Run Games zal later een fysieke versie van de game uitbrengen.