Atelier Dusk Trilogy DX – Launch Trailer

Atelier Dusk Trilogy DX – Launch Trailer

KOEI TECMO America en ontwikkelaar GUST Studios zijn verheugd om de Atelier Dusk Trilogy te lanceren op de Nintendo Switch ™, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Windows PC via Steam®.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Dusk Trilogy DX

De fan-favoriete trilogie omvat Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX en Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX, en worden afzonderlijk of samen verkocht in een speciaal geprijsde Deluxe-pakket met alle drie spellen.

Elk item in de trilogie zit vol met een groot aantal eerder uitgebrachte DLC, inclusief extra strijdpersonages, extra bazen en kerkers, extra scenario’s en extra kostuums, evenals updates die gebruikmaken van de verbeterde systeemhardware om hoge resolutie te leveren graphics en nieuwe kwaliteit van leven gameplay verbeteringen. Spelers kunnen het land van Dusk ervaren in het meest complete trilogiepakket tot nu toe.

Over Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX

Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX is de eerste titel in de serie. Het spel speelt zich af in het land van Dusk en speelt zich af op een verslechterend continent dat ooit het hoogtepunt van voorspoed had genoten door de krachten van alchemie.

Als een jonge kruidkundige genaamd Ayesha, beginnen spelers aan een reis om de geheimen van alchemie en de gloeiende bloemen te leren om de vermiste zus van Ayesha, Nio, terug te brengen. Gamers kunnen Ayesha’s avonturen bijhouden via het “weefgeheugensysteem”, waarbij spelers door in-game acties uit te voeren punten krijgen die worden gebruikt om het dagboek van Ayesha te vullen. Afhankelijk van wat er is geschreven, ontgrendelen spelers bepaalde syntheserecepten, bonussen en meer.

Leg met je eigen hand de verschillende gebeurtenissen vast die zich voordoen tijdens je zoektocht naar je zus en reflecteer vervolgens op die herinneringen terwijl je je personage blijft ontwikkelen tijdens het spel. Door tijdens uw reis aan bepaalde voorwaarden te voldoen, kunt u verschillende eindes bereiken.

Over Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX

Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX is de tweede titel in de Dusk-serie en volgt de exploits van Escha, een alchemist die oude alchemie gebruikt, en Logy, en alchemist die hedendaagse alchemie bestudeert, terwijl ze elkaar ontmoeten voor de eerste tijd.

Door samen te werken op de ontwikkelingsafdeling, ontdekken de twee het mysterie van de schemering, en de game stelt spelers in staat om te selecteren of Escha of Logy de hoofdpersoon wordt, waardoor ze van het verhaal kunnen genieten vanuit verschillende perspectieven. Het is de taak van Escha en Logy om de stad te overzien en ze moeten een grote taak binnen vier maanden voltooien.

Er zijn optionele taken toegevoegd tijdens het spel, en door deze taken te wissen, kunnen ze verschillende bonussen ontvangen, zoals het verhogen van hun statistieken of het ontvangen van referentiemateriaal eerder dan normaal, aangezien de twee op pad gingen om de geheimen van de schemering te ontdekken.

Over Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX

De derde titel in de trilogie, Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX, introduceert fans van Shallistera – een jong meisje belast met een missie, en Shallotte – een meisje dat bevriend raakt met Shallistera, maar een verborgen ambitie heeft.

Hoe dichter de twee vrienden komen, hoe dichter ze bij het ontsluiten van de geheimen van de schemering komen. Gamers kunnen spelen als Shallistera of Shallotte als hoofdpersonage om de verhaallijn vanuit hun verschillende perspectieven te bekijken. Door de ervaring heen komen nieuwe dingen naar voren die het personage ‘wil doen’ of ‘willen proberen’. Deze vertegenwoordigen de innerlijke stemmen van de personages en worden levensopdrachten genoemd.

Het voltooien van deze taken helpt het verhaal vooruit te gaan, en als ze binnen een bepaald tijdsbestek zijn voltooid, kunnen bonussen zoals EXP worden verkregen. De taken in het leven zullen veranderen afhankelijk van de speelstijl van de speler, zodat iedereen van de reis kan genieten zoals ze willen, of ze nu hun best willen doen om speurtochten te maken en te voltooien, zich concentreren op de strijd of gewoon rondrennen in de magische wereld wanneer ze vrije tijd hebben .

Ad