Atelier Lulua: The Scion Of Arland – Nieuwst gevechts trailer

Atelier Lulua: The Scion Of Arland – Nieuwst gevechts trailer

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Atelier Lulua: The Scion Of Arland, die op 21 mei 2019 voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

De nieuwe trailer pronkt met verschillende gevechtsfuncties in Atelier Lulua: The Scion Of Arland.

video
play-rounded-fill

KOEI TECMO America onthulde belangrijke nieuwe gevechtsfuncties voor GUST studio’s nieuwste inzending voor de hartverwarmende Atelier-serie, Atelier Lulua: The Scion of Arland.

Klaar om te verschijnen op 21 mei 2019 voor het Nintendo Switch ™, PlayStation®4 computer entertainment systeem en Windows-pc via Steam®; de game laat spelers de jonge Lulua volgen op een reis door het land Arland om een ​​mysterieuze codex te decoderen die bekend staat als het Alchemy Riddle.

Over Atelier Lulua: The Scion Of Arland

Alchemisten die Arland verkennen voor grondstoffen moeten altijd voorbereid zijn op een gevecht – deze prachtige landen herbergen niet alleen belangrijke hulpbronnen, maar ook gevaarlijke wezens die wachten om aangevallen te worden.

Atelier Lulua: The Scion of Arland beschikt over een turn-based vechtsysteem waarbij spelers een partij kunnen vormen bestaande uit vijf leden: drie aanvallers en twee die een ondersteunende rol spelen. Supportleden voeren Assist Attacks automatisch uit om de acties van de aanvaller te complimenteren. Als je regelmatig probeert om deze aanvallen te activeren, zorg je ervoor dat de vijanden maximaal worden beschadigd.

Aanvallers beschikken over een arsenaal aan unieke vaardigheden die ze kunnen gebruiken om vijandige zwakheden te overwinnen. De talentvolle Eva kan bijvoorbeeld de Range Shift-vaardigheid gebruiken; haar aanvalsgebied voor een paar ronden uitbreiden. Deze vaardigheden kunnen ook helpen bij het decoderen van de Alchemy Riddle, waardoor spelers nieuwe synthese-recepten en andere vaardigheden kunnen ontgrendelen. Afhankelijk van de formatie van aanvallers aan het begin van een ontmoeting, kan een speciale sluimerende gave bekend als een oer-kunst ook worden gewekt.

Deze kunst wordt automatisch geactiveerd om de partij ondersteuning te bieden door middel van hun strijd in de vorm van toenemende Item Damage, of zelfs toenemende Attack Damage, voor het geheel van het gevecht.

In Atelier Lulua: The Scion of Arland kunnen alchimisten gebruikmaken van de nieuwe Interrupt-vaardigheid, waardoor ze de kans krijgen om een ​​speciale onderbrekende vaardigheid uit te oefenen en een vooraf uitgerust item te gebruiken, buiten hun beurt. Zodra de meter vol is van het uitvoeren van aanvallen, kan de vaardigheid worden geactiveerd en wordt het vooraf uitgeruste item niet verbruikt als het wordt gebruikt – waardoor het aanvallende team de overhand krijgt tegen krachtige vijanden.

DLC-bonus

Naast de nieuwe gameplay-details onthulde KOEI TECMO America ook vroege DLC-bonussen en een Limited Edition-versie van Atelier Lulua: The Scion of Arland. Alle aspirant-alchemisten die de game digitaal of fysiek binnen de eerste maand van de lancering kopen, ontvangen via DLC de kostuums “Innocent Fairy” en “Fish Girl” voor Lulua.

Deze speciale DLC zal in de toekomst niet te koop zijn. Een Limited Edition-versie van de game is ook exclusief verkrijgbaar via de NISA Online Store.

Deze betoverende Limited Edition zit boordevol must-have-content voor de fans van de Atelier-serie, waaronder een fysieke versie van het spel, een hardcover kunstboek, de officiële Sound Sound-soundtrack, sleutelhangers van Lulua & Rorona en een luxe stoffen poster – allemaal samen verpakt in een prachtige verzamelbak met kunstwerken van de jonge aspirant-alchemist, Lulua.

Ad