Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg – Komt op 13 Juli 2023

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg – Komt op 13 Juli 2023

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg werd eerder dit jaar aangekondigd door Koei Tecmo. Het is een vernieuwde versie van de originele PlayStation alchemie-avonturengame die in 1997 werd uitgebracht. Fans van de Atelier-serie kunnen nu hun agenda markeren ter voorbereiding op de release van de game later dit jaar.

Diverse trailer + lanceringsdatum

Zowel de ontwikkelaar Gust als de uitgever Koei Tecmo hebben officieel aangekondigd dat de game op 13 juli 2023 over de hele wereld beschikbaar zal zijn voor aankoop op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam . Daarnaast hebben de firma’s verschillende nieuwe elementen aangekondigd die in het spel zullen worden opgenomen, zoals een nieuwe onbeperkte modus waarmee spelers van het spel kunnen genieten zonder de tijdsbeperking van 5 jaar die in het origineel was opgenomen.

p>

De prijs van het spel in de winkel zal in Japan 6.380 yen bedragen. Er komt ook een Digital Deluxe Edition die kan worden gekocht voor 8.580 yen. Deze editie bevat extra content, zoals een set met 33 kostuums, een “Gust Additional Background Music Pack” en de originele PlayStation-game Atelier Marie Plus: The Alchemist of Salburg. Een exemplaar van het spel, een kunstboek, een duidelijke kaartenset en een muziekselectie-cd met de titel “1997 & 2023” zijn allemaal inbegrepen in de 10.230 yen Premium Box-editie van het spel, daarnaast zal het spel ook worden gemaakt verkrijgbaar in een Special Collection Box van 19.800 yen (inclusief de inhoud van de Premium Box, een B2-tapijt, een speciaal databoek, een dioramastandaard van acryl en een set van 20 doorzichtige bladwijzers).

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg

Ik ben klaar met proberen de planeet te redden!

Een zorgeloos, comfortabel RPG-avontuur…

Marie heeft moeite om te slagen in haar studie alchemie aan de Royal Academy of Magic, die ze eenvoudigweg ‘de Academie’ noemt. Als onderdeel van de unieke afstudeertoets die ze moet afleggen, geeft haar leraar haar uiteindelijk een atelier. Marie moet een opdracht maken die een goede indruk zal maken op haar leraar voordat ze kan afstuderen.

Maar voordat ze avonturen kan rekruteren of recepten en gereedschappen kan kopen, moet Marie hard werken om haar alchemietalenten te perfectioneren, de benodigde materialen te verzamelen en genoeg geld te verdienen om ze te betalen. Als je dit alles in overweging neemt, naast de synthese, gevechten en missies die ze moet uitvoeren, is het overduidelijk dat ze nog veel werk te verzetten heeft voordat ze klaar is voor haar test!

Jij mag hier beslissen waar we moeten beginnen! Je zult veel moeite moeten doen om af te studeren aan de Academie, maar vergeet niet om onderweg plezier te hebben!

Kenmerken

Nieuwe en verbeterde graphics brengen Marie en haar metgezellen tot leven dankzij de nieuwste technologie van vandaag – De opnieuw gemaakte versie heeft bijgewerkte personageontwerpen en opnieuw getekende en geïllustreerde scènes uit het originele spel, naast de toevoeging van 2D-animaties. Bovendien zijn er nu 3D-modellen van zowel de personages als de podia, wat betekent dat spelers plezier kunnen beleven aan het bekijken van schattige kleine personages terwijl ze over de kaart navigeren en op zoek gaan naar nieuwe gebieden om te ontdekken.

Genesis van de Atelier-serie, vernieuwd voor het huidige tijdperk en iets speelbaarder gemaakt — De tutorial van het spel en de manier waarop spelers door de functies van het spel navigeren, zijn zowel vergroot als verbeterd, maar het gebruiksgemak en de aanpasbaarheid van de originele versie hebben bewaard gebleven. De technieken om door de stad te reizen en goederen te verzamelen in het veld zijn ook aangepast aan de behoeften van de hedendaagse gamers. Dit zorgt ervoor dat de remake nog prettiger en eenvoudiger te spelen is dan het origineel.

Er zijn extra componenten toegevoegd om de algehele game-ervaring nog beter te maken – De diversiteit aan nieuwe componenten die in de remake zijn opgenomen, zal zowel spelers die bekend zijn met eerdere delen in de Atelier-serie als degenen die nog nooit hebben gespeeld, enthousiast maken een van de games in de franchise ervoor. Je hebt nog meer mogelijkheden om van de wereld van Atelier Marie te genieten dankzij de nieuwe Unlimited-modus, waarmee je het tijdens het spelen in een langzamer tempo kunt doen, en de opname van nieuwe evenementen, die het mogelijk maken om gesprekken met nieuwe mensen aan te gaan .