Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack – Japanse Debuut Trailer

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack – Japanse Debuut Trailer

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack is eerder onthuld voor de Nintendo Switch. Fans kunnen de game in actie zien in een nieuwe trailer!

Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben de debuuttrailer voor de komende collectie uitgebracht. De trailer toont de gevechts- en crafting-systemen van de titels, evenals enkele tussenfilmpjes.

video
play-rounded-fill

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack-edities

In Japan biedt het Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack talloze release-opties te koop. Er zullen zowel fysieke als digitale versies worden uitgebracht voor de volledige set van alle drie de games voor 11.880 yen, evenals individuele releases van elk van de titels voor 5.280 yen.

Terwijl zowel digitale als fysieke versies een downloadcode voor een digitaal kunstboek bevatten, bevatten fysieke aankopen ook een downloadcode voor de originele soundtrack van het Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack.

Eindelijk is er het Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack “Premium Box” voor 15.180 yen. Dit bevat alle 3 de spellen, een set stoffen poster van B3-formaat, een cd uit de Mysterious-serie Special Arrange en vijf prisma-illustratiekaarten.

Gust Shop, Gamecity, Amazon Japan en Sofmap in het bijzonder zullen ook een Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack “Special Collection Box” voor 25.080 yen hebben, inclusief de “Premium Box” -inhoud en een A1-formaat wandtapijt voor de assemblagestang, vier duidelijke bestanden en een grote mini-kristallen presse-papier.

Het Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack zal op 22 april wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Ad