Atelier Ryza 1 en 2 – 1 Miljoen verzendingen DLC Costumes aangekondigd

Atelier Ryza 1 en 2 – 1 Miljoen verzendingen DLC Costumes aangekondigd

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben eerder aangekondigd dat Atelier Ryza 1 & 2 speciale kostuums krijgt ter herdenking van de voorbijgaande 1 miljoen zendingen

Het lijkt erop dat hun ontwerpen eindelijk zijn onthuld!

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout ontvangt het ‘White Lily of Summer’-kostuum, terwijl Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy het’ High Summer Formal’-kostuum ontvangt

Een releasedatum voor deze twee kostuums moet echter nog worden onthuld.

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Dit verhaal speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van de vorige game “Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout” af en toont de hereniging van Ryza en haar vrienden, die nieuwe ontmoetingen en afscheid doormaken om een ​​echt onbetaalbaar spel te ontdekken. schat.

Verhaal

Drie jaar zijn verstreken sinds Ryza’s geheime grote avontuur op Kurken Island. Ryza, het enige lid van haar groep dat op het eiland blijft, ontvangt een brief van haar vriendin die haar vertelt over ruĂŻnes die mogelijk verband houden met alchemie, samen met een mysterieus verzoek met betrekking tot een gloeiende steen. Dit inspireert haar om het eiland te verlaten en naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird te gaan. Ryza is zich er echter niet van bewust dat dit zal leiden tot het begin van een fantasierijk nieuw avontuur waarbij ze de mysteries van de ruĂŻnes rond de koninklijke hoofdstad achterna gaat en een vreemd wezen ontmoet dat haar leven zal veranderen.

Hoofdkenmerken

â–  Verkennen met nieuwe veldacties!

Ryza kan nu veel nieuwe acties in het veld uitvoeren, waaronder duiken onder water, planten gebruiken om muren te beklimmen, door nauwe openingen bewegen en magische touwen gebruiken om tussen gescheiden gebieden te reizen. Deze en andere vaardigheden stellen Ryza in staat om verschillende gebieden en ruĂŻnes vollediger en actiever te verkennen.

â–  Meer realtime gevechten vol actie!

Neem het op tegen je vijanden met een verbeterd ‘real-time tactics’-vechtsysteem, dat nu sneller en spannender is dan ooit. Schakel snel tussen personages, kies verschillende vaardigheden en gebruik items op de juiste momenten voor het beste resultaat.

â–  Eenvoudige en gebruiksvriendelijke synthese!

Maak gebruik van verschillende nieuwe synthesesystemen, waaronder het nieuwe intuĂŻtieve ‘Linkage Synthesis’-systeem waarbij items in cellen worden geplaatst die’ Material Loops ‘worden genoemd, die zijn ontworpen om zowel nieuwe spelers gemakkelijk synthese te laten leren, als ervaren spelers om unieke aangepaste artikelen. GecreĂ«erde items kunnen ook worden gemixt en gematcht met “Evolution Link” om geheel nieuwe items te maken.