Atelier Ryza 2 – Eerste 51 minuten

Atelier Ryza 2 – Eerste 51 minuten

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is onlangs uitgebracht, maar hoe werkt het op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je de eerste 51 minuten van het spel bekijken. </ p>

Atelier Ryza 2 ziet de terugkeer van Ryza en haar vrienden, drie jaar na hun eerste avontuur!

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Dit verhaal speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van de vorige game “Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout” af en toont de hereniging van Ryza en haar vrienden, die nieuwe ontmoetingen en afscheid doormaken om een ​​echt onschatbaar schat.

Het verhaal

Drie jaar zijn verstreken sinds Ryza’s geheime grote avontuur op Kurken Island. Ryza, het enige lid van haar groep dat op het eiland blijft, ontvangt een brief van haar vriendin die haar vertelt over ruïnes die mogelijk verband houden met alchemie, samen met een mysterieus verzoek met betrekking tot een gloeiende steen. Dit inspireert haar om het eiland te verlaten en zich naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird te wagen. Ryza is zich er echter niet van bewust dat dit zal leiden tot het begin van een fantasierijk nieuw avontuur waarbij ze de mysteries van de ruïnes rond de koninklijke hoofdstad achterna gaat en een vreemd wezen ontmoet dat haar leven zal veranderen.

Hoofdkenmerken

  • Verkennen met nieuwe veldacties!

Ryza kan nu veel nieuwe acties in het veld uitvoeren, waaronder duiken onder water, planten gebruiken om muren te beklimmen, door nauwe spleten bewegen en magische touwen gebruiken om tussen gescheiden gebieden te reizen. Deze en andere vaardigheden stellen Ryza in staat om verschillende gebieden en ruïnes vollediger en actiever te verkennen.

  • Meer realtime gevechten vol actie!

Neem het op tegen je vijanden met een verbeterd ‘real-time tactics’-vechtsysteem, dat nu sneller en spannender is dan ooit. Schakel snel tussen personages, kies verschillende vaardigheden en gebruik items op de juiste momenten voor het beste resultaat.

  • Rechtlijnige en gebruiksvriendelijke synthese!

Gebruik verschillende nieuwe synthesesystemen, waaronder het nieuwe intuïtieve ‘Linkage Synthesis’-systeem waarbij items in cellen worden geplaatst die’ Material Loops ‘worden genoemd, die zijn ontworpen om zowel nieuwe spelers gemakkelijk synthese te laten leren, als ervaren spelers om unieke aangepaste artikelen. Gecreëerde items kunnen ook worden gemixt en gematcht met “Evolution Link” om geheel nieuwe items te maken.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad