Atelier Ryza 2 – Eerste details bekendgemaakt

Atelier Ryza 2 – Eerste details bekendgemaakt

Koei Tecmo Europe heeft nieuwe details aangekondigd over de aankomende Nintendo Switch-titel Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, die deze winter uitkomt.

Klaudia komt terug en er is ook een nieuw centraal personage dat Ryza’s nieuwe metgezel is, Fi. Als je besluit om de game te downloaden tijdens de eerste twee weken van de release, ontvang je een gratis Early Purchase Bonus-code voor de Summer Fashion Costume Set.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy keert Ryza terug voor een geheel nieuw avontuur, dit keer drie jaar na haar heroïsche inspanningen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Dit dynamische vervolg draait om Ryza’s reis naar de koninklijke hoofdstad van Ashra-am Baird terwijl ze oude ruïnes verkent terwijl ze op zoek is naar de waarheid achter het mysterie van de verloren legendes.

Onderweg zal ze een aantal nieuwe vaardigheden kunnen leren om haar te helpen de gevaren van haar omgeving, waaronder het vermogen om te zwemmen, met succes te navigeren. Ryza’s nieuwe zwemtechnieken helpen haar niet alleen om aquatische materialen te ontdekken, maar ook om de ingang van een onderwaterkerker te ontdekken.

Tijdens haar reis zal Ryza opnieuw worden vergezeld door haar vrolijke groep ondeugende vrienden. De eerste van deze oude metgezellen bevestigd voor Ryza 2 is Klaudia. De enige dochter van een koopmansfamilie, Klaudia, werkt in de koninklijke hoofdstad, maar denkt ondertussen terug aan het avontuur dat ze drie jaar eerder met Ryza had.

Klaudia heeft nog steeds de wens om een ​​spannender leven te leiden en vindt nu haar lot opnieuw verweven met Ryza terwijl ze zich hergroeperen in de koninklijke hoofdstad. Ook deze keer is Ryza een mysterieus wezen dat bekend staat als Fi. Het wezen spreekt niet, maar is zeer expressief en vol emotie, hecht snel contact met Ryza en helpt haar antwoorden te zoeken op de ware betekenis van de verloren legendes.

Naast de nieuwe gameplay-details onthulde KOEI TECMO ook dat gamers die tijdens de eerste twee weken van release een fysieke of digitale kopie van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy kopen, een Early Purchase Bonus-code ontvangen voor de Zomermode kostuumset.

Daarnaast kunnen gamers die gegevens hebben opgeslagen van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout de klassieke kostuumset ontgrendelen, inclusief outfits voor Ryza en haar vrienden uit de vorige titel.

Ad