Atelier Ryza 2 – Gameplay Features Trailer

Atelier Ryza 2 – Gameplay Features Trailer

Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy heeft veel te bieden naast alchemie en vechten, zo lijkt het. Hier is een overzicht van andere activiteiten.

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer uitgebracht die enkele van de extra gameplay-functies van het vervolg laat zien.

video

Dit zijn onder meer de leuke fotomodus, de mogelijkheid om Punis te voeden / groot te brengen, en het verfraaien van Ryza’s atelierkamer met verschillende aanpassingen!

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy

Ryza vergezelt haar avontuur met het schattige en raadselachtige wezen Fi. Ryza en Fi worden tijdens hun reis steeds hechter, waarbij de band tussen de twee dieper wordt naarmate ze samen beginnen te leven.

Terwijl Fi blijft groeien, realiseert Ryza zich dat het wezen een mysterieuze kracht bezit. Ryza brengt Fi uiteindelijk mee om de oude ruïnes te verkennen, en wanneer Fi zich gedraagt ​​alsof hij dieper in de onbekende duisternis wil gaan, ontdekt het gezelschap een gloeiend kristal dat een diepere betekenis lijkt te hebben voor Ryza’s nieuwe beste vriend.

Naast het uitgebreide personagebestand zal Ryza tijdens haar avontuur ook worden geholpen door haar Puni-metgezellen.

Deze blob-achtige wezens kunnen op verzameltrips worden gestuurd en kunnen nu zelfs een niveau omhoog gaan, waardoor het gemakkelijker wordt om zeldzame items te ontdekken die ze aan Ryza kunnen doorgeven. Ryza kan deze items vervolgens gebruiken om in haar atelier te decoreren, en door dingen zoals de muur of vloer te veranderen, kan Ryza bepaalde speciale effecten beïnvloeden, waaronder de kans op zonnig weer.