Atelier Ryza 2 – Opening Theme Song

Atelier Ryza 2 – Opening Theme Song

Kijk je uit naar Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy? Nu kunt u er ook naar luisteren!

Koei Tecmo America deelde het officiële openingsthema van het vervolg, getiteld “Somewhen, Somewhere…” en wordt uitgevoerd door het Japanse muzikale trio Clammbon.

Bovendien krijgen we een kijkje in wat de openingsreeks lijkt te zijn van de komende titel;

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy

Zelfs als mijn kracht verloren is, zal ik altijd aan uw zijde staan ​​…

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is de nieuwste inzending in de Atelier-serie en een direct vervolg op de hittitel Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Ryza keert terug als de hoofdrolspeler en schrijft geschiedenis als het eerste personage van de serie dat in twee opeenvolgende titels schittert. Ga samen met Ryza en haar vrienden op een spannend nieuw avontuur.

Ryza komt terug!

Ryza is behoorlijk gegroeid sinds haar laatste reis en heeft nu haar zinnen gezet op een gloednieuw avontuur. Sluit je aan bij Ryza en haar team terwijl ze proberen het mysterie van de “Lost Legends” te ontcijferen.

Charmante nieuwe personages zullen ook hun debuut maken, waaronder het mysterieuze wezen Fi!

Ervaar verbeterde verzamel-, synthese- en vechtsystemen!

Ryza kan nu veel nieuwe acties in het veld uitvoeren, waaronder onder water duiken en magische touwen gebruiken om tussen gescheiden gebieden te reizen. Deze vaardigheden stellen Ryza in staat om onverwachte locaties te bereiken die veel nieuwe items bevatten om te verzamelen en samen te stellen.

Gebruik verschillende nieuwe synthesesystemen, waaronder het nieuwe intuïtieve “Linkage Synthesis” -systeem dat Ryza de mogelijkheid geeft om items opnieuw op te bouwen.

Neem het op tegen je vijanden met behulp van het ‘Real-time tactics’-vechtsysteem’, dat nu sneller en spannender is dan ooit!

Verken elk hoekje en gaatje van een uitgestrekt nieuw veld met nog meer inhoud dan de vorige titel, samen met een groot aantal nieuwe kerkers om te verkennen!

Samenvatting van het verhaal

Er zijn 3 jaar verstreken sinds Ryza’s geheime grote avontuur op Kurken Island.

Ryza, het enige lid van haar groep dat op het eiland blijft, ontvangt een brief van haar vriend, samen met een mysterieus verzoek. Dit inspireert haar om het eiland te verlaten en zich naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird te wagen. Ryza is zich er echter niet van bewust dat dit zal leiden tot het begin van een fantasierijk nieuw avontuur waarin de mysteries van de ruïnes rond de koninklijke hoofdstad worden nagestreefd.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy komt op 26 januari 2021 naar de Nintendo Switch.

Ad