Atelier Ryza 2 – TGS 2020 livestream – Officieel Engels ondertiteld

Atelier Ryza 2 – TGS 2020 livestream – Officieel Engels ondertiteld

De livestream van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy van Tokyo Game Show 2020 gemist?

Gelukkig kunnen wij Engelssprekenden nu alle details van het evenement inhalen, aangezien Koei Tecmo een officiële Engelstalige versie van de livestream heeft uitgebracht.

De livestream toont meer live gameplay en omgevingen uit de komende RPG. Dit omvat een meer gedetailleerde kijk op het vechtsysteem en de verkenning van het spel!

video
play-rounded-fill

De video zet het verhaal van Ryza en haar vrienden drie jaar na de eerste game voort en toont een exclusieve kijk op de Royal Capital, nieuwe spelmechanismen en vechtsystemen, met speciale gasten zoals de officiële cosplayer, Iori Moe en de stem actrice van Ryza zelf, Yuri Noguchi.

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Ryza keert terug in de hoofdrol, waardoor ze het eerste personage in de geschiedenis van de langlopende Atelier-franchise is dat de rol van held op zich neemt in twee opeenvolgende inzendingen.

Dit geheel nieuwe avontuur speelt zich drie jaar na haar heroïsche inspanningen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout af. Dit dynamische vervolg draait om Ryza’s reis naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird, terwijl ze oude ruïnes verkent terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid achter het mysterie van de verloren legendes.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy komt op 26 januari 2021 naar de Nintendo Switch.