Atelier Ryza 2 – TGS 2020 Trailer en Gameplay Footage

Atelier Ryza 2 – TGS 2020 Trailer en Gameplay Footage

Tijdens de livestream van Koei Tecmo’s Tokyo Game Show brachten ze een nieuwe trailer uit en onthulden ze meer details over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy.

De trailer laat een beetje meer zien van de gameplay en het verhaal van Atelier Ryza 2, terwijl de daadwerkelijke livestream dieper ingaat op de strijd- en verkenningssystemen, en ook de verschillende fysieke edities introduceert die beschikbaar zullen zijn.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy voor Nintendo Switch keert Ryza terug voor een geheel nieuw avontuur, dit keer drie jaar na haar heroïsche inspanningen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout.

Dit dynamische vervolg draait om Ryza’s reis naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird, terwijl ze oude ruïnes verkent terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid achter het mysterie van de verloren legendes. Onderweg zal ze een aantal nieuwe vaardigheden kunnen leren om haar te helpen met succes de gevaren van haar omgeving te doorbreken, waaronder het vermogen om te zwemmen. Ryza’s nieuwe zwemtechnieken helpen haar niet alleen aquatische materialen te ontdekken, maar ook de ingang van een onderwaterkerker.

Verhaal

Op haar reis wordt Ryza weer vergezeld door haar vrolijke groep stoute vrienden. De eerste van deze oude metgezellen die bevestigd zijn voor Ryza 2 is Klaudia. Klaudia, de enige dochter van een koopmansfamilie, heeft in de koninklijke hoofdstad gewerkt, maar dacht al die tijd aan het avontuur dat ze drie jaar eerder met Ryza had beleefd. Klaudia heeft nog steeds de wens om een ​​opwindender leven te leiden, en nu vindt ze haar lot verweven met Ryza terwijl ze zich hergroeperen in de koninklijke hoofdstad. Ook dit keer is bij Ryza een mysterieus wezen dat bekend staat als Fi. Het wezen spreekt niet, maar is zeer expressief en vol emotie, maakt snel verbinding met Ryza en helpt haar antwoorden te vinden op de ware betekenis van de verloren legendes.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy wordt op 3 december gelanceerd voor Switch in Japan, en ergens deze winter voor het westen.

Ad