Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Bos Brunnen trailer

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Bos Brunnen trailer

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben na de aankondiging van de game een video uitgebracht voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key, gericht op Bos Brunnen.

De persona is een van de vele die Ryza tijdens het spel zal hebben.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key 

Op Kurken Island gaan Ryza en haar vrienden door met hun dagelijkse leven totdat het nieuws de ronde doet dat er plotseling een mysterieuze verzameling eilanden in de buurt is verschenen. Ryza en haar vrienden gaan op hun laatste zoektocht naar de ‘wortels van de alchemie’ om erachter te komen hoe ze hun eiland kunnen redden.

Deze reis vindt plaats in een enorm groot gebied!

Er zijn verschillende kaarten in het veld, die allemaal feilloos met elkaar zijn verbonden. Geniet van deze reis door een van de grootste en meest “levende” velden van de Atelier-serie.

De sleutel kan voor veel dingen worden gebruikt!

Verkrijg verschillende sleutels die kunnen worden gebruikt in verschillende verkennings-, synthese- en gevechtssituaties. Gebruik de juiste sleutel om gemakkelijk van het avontuur te genieten, aangezien elke sleutel een duidelijke impact heeft.

11 feestdeelnemers in totaal!

Ontmoet nieuwe personages die een cruciale rol zullen spelen in het verhaal terwijl je herenigd wordt met oude vrienden uit eerdere games. Speel wat met de line-up en geniet van de ervaring!

De lanceringsdatums voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key voor Nintendo Switch zijn 22 februari 2023 in Japan en 24 februari 2023 elders.