Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Eerste blik

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Eerste blik

Een “first look” trailer voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is uitgebracht door Koei Tecmo en Gust. Tijdens de laatste Nintendo Direct lieten beide partijen de nieuwe game zien.

De eerste trailer wordt getoond door Junzo Hosoi, de brandmanager van Gust en de producent van de Atelier Ryza-serie. Hij vertelt ook over belangrijke onderdelen van het spel en laat zien hoe het wordt gespeeld.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Ryza en haar vrienden wonen op Kurken Island. Op een dag komt er een bericht dat er plotseling een vreemde groep eilanden in het nabijgelegen water is verschenen. Ryza en haar vrienden gaan op een laatste avontuur rond de ‘wortels van de alchemie’ om een ​​manier te vinden om haar eiland te redden.

  • Dit avontuur speelt zich af in een groot open veld!
    • Het veld bestaat uit verschillende kaarten die goed bij elkaar passen. Geniet van dit avontuur in een van de grootste “levende” velden in de Atelier-serie.
  • Met de sleutel kun je veel doen!
    • Vind verschillende soorten sleutels die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt om te verkennen, te combineren en te vechten. Elke toets doet iets anders, dus gebruik ze om het avontuur gemakkelijker te maken.
  • Er zijn 11 mensen in de groep.
    • Ontmoet personages uit andere games en maak nieuwe vrienden die belangrijk zullen zijn voor het verhaal. Mix en match je favoriete personages en geniet van het avontuur!

Op 24 februari 2023 komt Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key uit voor de Nintendo Switch.