Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Opening

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Opening

Ben je enthousiast over de muziek die zal worden opgenomen in Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key? Je hebt nu misschien voor het eerst een voorproefje van de voortgang van het verhaal!

Gust heeft de officiële openingsfilm vrijgegeven voor het aanstaande vervolg, dat dient om spelers vertrouwd te maken met de cast van personages die ze kunnen besturen, evenals andere inhoud.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Het afgelopen seizoen, en de ultieme onthulling…

Dit is het derde en laatste deel in de serie “Secret” van Japanse rollenspellen, die ook de releases van Atelier Ryza in 2019 en Atelier Ryza 2 in 2021 omvat. Het toont de conclusie van Ryza en haar metgezellen ‘ reis.

Voor dit specifieke spel in het bijzonder zorgen de “sleutels” voor een extra laag spanning en gemak in de ervaring. Door verschillende toetsen te gebruiken, kun je de krachten van je personage vergroten om vijanden beter te bestrijden of sterke items bouwen met behulp van het Synthesis-systeem. (Battle) Bovendien kun je met de sleutel zowel obstakels als schatkisten openen, waarmee je unieke goederen kunt krijgen terwijl je nieuwe gebieden verkent. (Verkenning)

Ga mee met Ryza en haar team op haar laatste reis!

Synopsis

Het begin van Ryza’s reis begint met de onverwachte komst van verschillende onbekende eilanden?!

Ryza en haar vrienden genieten van hun leven op Kurken Island totdat ze horen over een mysterieuze verzameling eilanden die plotseling in de nabijgelegen zeeën zijn verschenen. Na het horen van het nieuws maken ze meteen plannen om de eilanden te gaan onderzoeken. Ryza en haar vrienden gaan op een reis rond ‘sleutels’ en de ‘wortels van alchemie’ om een ​​oplossing te vinden voor het probleem dat hun thuiseiland bedreigt.

De “laatste zomerreis” die Ryza en haar metgezellen als volwassenen samen zullen maken, is begonnen.

Velden

Een enorm open veld dient als decor voor deze spannende reis!

Het speelgebied bestaat uit veel kaarten die op een naadloze manier met elkaar zijn verbonden, waardoor spelers vrij tussen gebieden kunnen navigeren zonder te hoeven wachten op laadperiodes. Profiteer van de grotere flexibiliteit om van dit avontuur te genieten in een enorm en “levend” veld.

De reis door de roman vindt plaats in vier verschillende gebieden.

Elke zone heeft zijn eigen uiterlijk en er zijn geen laadperiodes verbonden aan het verkennen van een van deze. Terwijl jij en Ryza en haar vrienden over het uitgestrekte veld racen, kun je de adembenemende en ontroerende omgeving in je opnemen.

Tekens

In totaal maken elf mensen deel uit van het feest!

Ervaar een reünie met personages uit eerdere games, evenals de introductie van nieuwe personages die een belangrijke rol zullen spelen in het verhaal. In dit deel van de serie beleef je een avontuur met zo veel mogelijk groepsleden.

“Nieuwe functionaliteit”

De “Sleutels” tot succes zijn mysterieuze objecten met onontdekte vermogens.

De “sleutels” die in verschillende scenario’s worden gemaakt, vormen het centrale mechanisme van het spel.

Er zijn veel verschillende soorten sleutels en elke verkregen sleutel kan worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder gevechten, synthese en verkenning.

De datum 24 maart 2023 is vastgesteld voor de release van Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key op de Nintendo Switch.