Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Spel is goud gegaan

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Spel is goud gegaan

Na de eerste aankondiging van Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Hidden Key zijn er meer dan zes maanden verstreken. Sindsdien is de release van de game een maand uitgesteld en staat deze momenteel gepland voor 24 maart. Vanwege de meest recente informatie over de game lijkt het erop dat er geen vertragingen meer zullen zijn.< /p>

Koei Tecmo, de uitgever van de game, en Gust, de maker van de game, hebben zojuist aangekondigd dat Atelier Ryza 3: Alchemy of the End & the Hidden Key de gouden status heeft bereikt. In het geval dat u niet weet wat dit betekent, geeft dit aan dat de ontwikkelingscyclus van het spel ten einde is. Nadat de ontwikkeling van de game is voltooid, zal de massaproductie van de game nu van start gaan om ervoor te zorgen dat spelers de game op de geplande releasedatum in handen kunnen krijgen.

Over Atelier Ryza 3: Alchemist van het einde en de geheime sleutel

De laatste zomer, het laatste mysterie…

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End and the Secret is een rollenspel-videogame. De gebeurtenissen van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Hidden Fairy vinden plaats een jaar na de gebeurtenissen van Key, die de fan-favoriete alchemist Reisalin Stout en haar metgezellen volgt tijdens hun derde zomerreis. Key staat gepland voor release in 2022.

Ryza en zijn vrienden leven naar tevredenheid op Kurken Island, waar ze de zomer hebben doorgebracht, wanneer ze horen dat er een mysterieuze verzameling eilanden is ontstaan ​​in de nabijgelegen zeeën. Dit zet de toon voor het nieuwste zomeravontuur. Het blijkt dat deze eilanden, die de Kark-eilanden worden genoemd, een nadelige invloed hebben op hun geboorteland, dus verspilden Ryza en haar vrienden geen tijd om hun onderzoek te beginnen. Maar wanneer hun onderzoek hen naar een enorme poort brengt, diep begraven tussen mysterieuze ruïnes, begint Ryza een spookachtige stem in haar hoofd te horen die haar vertelt dat hij haar naar de “Code van het Universum” wil brengen.

Met wie praat ze en wat valt er achter de poort te ontdekken?

Kenmerken

In dit gloednieuwe en interessante avontuur ga je door een enorm open veld. – Ontdek vier verschillende gebieden binnen dezelfde ‘open veld’-omgeving, die allemaal onafhankelijk kunnen worden verkend en vloeiende overgangen daartussen bevatten.

Kom weer in contact met je oude vrienden! – Deze huidige aflevering zal een van de grootste casts in de hele serie hebben, met elf verschillende leden van het gezelschap. Ryza, die betrouwbaar en vriendelijk is, Klaudia, die slim is en hard werkt, Tao, die vastbesloten is om ruïnes te onderzoeken, en Lent, die bescheiden en oprecht is, zijn enkele van de personages die terug zullen zijn voor het derde zomeravontuur; andere personages zullen in de komende maanden worden onthuld.

Maak gebruik van de meegeleverde sleutels om de verborgen inhoud van het spel te onthullen! – De spelers die zich een weg banen door deze adembenemend mooie en uitgestrekte landschappen en panorama’s, zullen raadselachtige sleutels tegenkomen die hen tijdens hun reis zullen helpen. Er zijn verschillende verschillende soorten sleutels die kunnen worden opgegraven of vervaardigd, waarvan er vele van pas komen tijdens gevechten, synthese en verkenning. Omdat elke toets een unieke functie heeft, zullen spelers verschillende combinaties ervan willen uitproberen om de verborgen mysteries van het eiland te ontdekken, die ze nu in hun macht hebben dankzij het feit dat ze de sleutels bezitten.