Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Tweede Trailer

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Tweede Trailer

Een tweede trailer voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is vrijgegeven door Koei Tecmo en Gust.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Op het eiland Kurken leiden Ryza en haar vrienden hun dagelijkse leven tot het nieuws zich verspreidt dat er plotseling een mysterieuze verzameling eilanden in de buurt is verschenen. Ryza en haar vrienden gaan op hun laatste zoektocht naar de “roots of alchemy” in een poging om erachter te komen hoe ze hun eiland kunnen redden.

Deze reis speelt zich af in een enorm uitgestrekt gebied! Er zijn verschillende kaarten in het veld, die allemaal feilloos met elkaar verbonden zijn. Geniet van deze reis door een van de grootste en meest “levende” velden van de Atelier-serie.

De sleutel kan voor veel dingen worden gebruikt! Verkrijg een verscheidenheid aan sleutels die kunnen worden gebruikt in verschillende verkennings-, synthese- en gevechtssituaties. Gebruik de juiste sleutel om gemakkelijk van het avontuur te genieten, aangezien elke sleutel een andere impact heeft.

In totaal 11 feestdeelnemers! Ontmoet nieuwe personages die een cruciale rol zullen spelen in het verhaal terwijl je herenigd wordt met oude vrienden uit eerdere games. Speel met de line-up en geniet van de ervaring!

Op 22 februari 2023 wordt Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key uitgebracht in Japan op de Nintendo Switch. Op 24 februari vindt het plaats in Noord-Amerika en Europa.