Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Update versie 1.1.0 patch notes

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Update versie 1.1.0 patch notes

Samenvatting

Koei Tecmo en Gust hebben een nieuwe game-update v1.1.0 uitgebracht voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key. De update bevat verschillende toevoegingen en reparaties, zoals nieuwe frames en bewegingen die zijn toegevoegd aan de speciale fotomodus, evenals oude artefacten zoals Lamb Roast, Weasel Roast en Devil Roast. Bovendien verhelpt de update verschillende zoektocht- en weergavefixes. De nieuwe update kan nu worden gedownload op de Nintendo Switch.


Atelier Ryza 3: Alchemist van het einde en de geheime sleutel

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is een populair rollenspel ontwikkeld door Koei Tecmo en Gust. De game heeft onlangs een nieuwe update ontvangen, v1.1.0, die verschillende nieuwe functies en oplossingen bevat. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is een rollenspel ontwikkeld door Koei Tecmo en Gust. Het is het derde deel in de Atelier Ryza-serie en volgt de avonturen van de hoofdrolspeler, Ryza.

Het spel speelt zich af in een fantasiewereld en draait om de kunst van alchemie, waar spelers materialen kunnen verzamelen en items kunnen maken om hen te helpen in de strijd. De game bevat een turn-based vechtsysteem, waarbij spelers verschillende aanvallen en vaardigheden kunnen gebruiken om vijanden te verslaan. Een van de unieke aspecten van het spel is het karakterontwikkelingssysteem, waar spelers de capaciteiten en vaardigheden van hun karakters kunnen aanpassen op basis van hun speelstijl. De game heeft ook een dag- en nachtcyclus, waarbij bepaalde evenementen en missies alleen op bepaalde tijden beschikbaar zijn.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key heeft positieve recensies ontvangen vanwege de boeiende gameplay, het karakterontwikkelingssysteem en verbluffende beelden. De game heeft een toegewijde fanbase en wordt geprezen om zijn meeslepende verhaallijn en charmante personages.

De nieuwe update, v1.1.0, bevat verschillende nieuwe functies en oplossingen die de algehele gameplay-ervaring verbeteren. Deze omvatten nieuwe frames en bewegingen die zijn toegevoegd aan de speciale fotomodus, oude artefacten zoals Lamb Roast, Weasel Roast en Devil Roast, evenals oplossingen voor zoektochten en weergaven.

Over het algemeen is Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key een boeiende en vermakelijke game die perfect is voor fans van het rollenspelgenre.

Update v1.1.0 patch notes

Speciale fotomodus

Een van de spannendste toevoegingen in de nieuwe update is de speciale fotomodus. Spelers kunnen nu genieten van nieuwe frames en bewegingen die zijn toegevoegd aan de fotomodus, zodat ze het perfecte in-game moment kunnen vastleggen.

Oude artefacten

De update bevat ook oude artefacten, zoals Lamb Roast, Weasel Roast en Devil Roast. Lamb Roast meet hoeveel schade kan worden toegebracht in vijf slagbeurten, terwijl Weasel Roast spelers in staat stelt om onder bepaalde omstandigheden tegen monsters te vechten en ze te verslaan. Met Devil Roast kunnen spelers de tegenstander van Lamb Roast of Weasel Roast veranderen in elk gewenst monster. Bovendien biedt Lamb Roast beloningen op basis van totale schade, het maximale aantal kettingen en maximale schade van een enkele aanval, terwijl Weasel Roast beloningen biedt als de tegenstander binnen vijf beurten kan worden verslagen.

Questreparaties

De update verhelpt ook verschillende oplossingen voor missies, zoals een probleem waarbij bepaalde missies om uitrusting, voorwerpen of gereedschap te verzamelen niet als voltooid werden geteld wanneer het gereedschap of de uitrusting niet was uitgerust voordat ze werden afgeleverd. Een ander probleem dat is opgelost, was de zoektocht ‘Het recept slaapt in de oude sprookjessilo’, waardoor het onmogelijk was om na een gevecht toegang tot de deur te krijgen.

Weergaveoplossingen

De nieuwe update verhelpt ook verschillende weergaveproblemen, zoals een probleem waarbij het onmogelijk was om watervallen te beklimmen met het Waterbeest in de Cleria-regio. De update bevat ook kleine aanpassingen en bugfixes.

Conclusie

Kortom, de nieuwe update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key bevat verschillende opwindende nieuwe functies en oplossingen, zoals de speciale fotomodus, oude artefacten zoals Lamb Roast, Weasel Roast en Devil Roast, evenals oplossingen voor zoektochten en weergaven. De update kan nu worden gedownload op de Nintendo Switch.

Veelgestelde vragen
 • V: Wat is Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key?
  • A: Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is een populair rollenspel ontwikkeld door Koei Tecmo en Gust.
  • A: De nieuwe functies in de update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3 omvatten nieuwe frames en bewegingen die zijn toegevoegd aan de speciale fotomodus, evenals oude artefacten zoals Lamb Roast, Weasel Roast en Devil Roast.V: Wat zijn de nieuwe functies in de update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3?
 • V: Wat zijn de beloningen voor het voltooien van de uitdagingen Lamb Roast en Weasel Roast?
  • A: Lamb Roast levert beloningen op basis van totale schade
 • Q. Hoe download ik de update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3?
  • A: Spelers op de Nintendo Switch kunnen nu de nieuwe update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3 downloaden.
 • V: Welke oplossingen worden er in de nieuwe update v1.1.0 opgelost?
  • A: De nieuwe update v1.1.0 voor Atelier Ryza 3 verhelpt verschillende oplossingen voor missies, zoals een probleem waarbij bepaalde missies om uitrusting, voorwerpen of gereedschap te verzamelen niet als voltooid werden geteld wanneer het gereedschap of de uitrusting niet was uitgerust voordat ze werden uitgevoerd. afgeleverd.