Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Verhaal trailer

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – Verhaal trailer

Koei Tecmo, de uitgever van de game, en Gust, de ontwikkelaar van de game, hebben samengewerkt om jullie een gloednieuwe verhaaltrailer te brengen voor Atelier Ryza 3: Alchemy of the End & The Secret Key. Dit komt ter voorbereiding op het debuut van de game de volgende maand.

Dit is het derde en laatste deel in de Secret-serie van Japanse role-playing videogames (JRPG’s), die ook Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout (uitgebracht in 2019) en Atelier Ryza 2: Lost bevat Legends & the Secret Fairy (verschijnt in 2021). Het toont het einde van de reis van Ryza en haar metgezellen.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Voor dit specifieke spel in het bijzonder zorgen de “sleutels” voor een extra laag spanning en gemak in de ervaring. Door verschillende toetsen te gebruiken, kun je de krachten van je personage vergroten om vijanden beter te bestrijden of sterke items bouwen met behulp van het Synthesis-systeem. (Battle) Bovendien kun je met de sleutel zowel obstakels als schatkisten openen, waarmee je unieke goederen kunt krijgen terwijl je nieuwe gebieden verkent. (Verkenning)

Ga mee met Ryza en haar team op haar laatste reis!

Het begin van Ryza’s reis begint met de onverwachte komst van verschillende onbekende eilanden?!

Ryza en haar vrienden genieten van hun leven op Kurken Island totdat ze horen over een mysterieuze verzameling eilanden die plotseling in de nabijgelegen zeeën zijn verschenen. Na het horen van het nieuws maken ze meteen plannen om de eilanden te gaan onderzoeken. Ryza en haar vrienden gaan op een reis rond ‘sleutels’ en de ‘wortels van alchemie’ om een ​​oplossing te vinden voor het probleem dat hun thuiseiland bedreigt.

De “laatste zomerreis” die Ryza en haar metgezellen als volwassenen samen zullen maken, is begonnen.

Kenmerken

 • Velden
  • Een enorm open veld dient als decor voor deze spannende reis!
  • Het speelgebied bestaat uit vele kaarten die op een naadloze manier met elkaar verbonden zijn, waardoor spelers vrij tussen gebieden kunnen navigeren zonder te hoeven wachten op laadperiodes. Profiteer van de grotere flexibiliteit om te genieten van dit avontuur in een enorm en “levend” veld.
  • De reis door de roman vindt plaats in vier verschillende gebieden.
  • Elke zone heeft zijn eigen uiterlijk en er zijn geen laadperiodes verbonden aan het verkennen van een van deze. Wanneer jij en Ryza en haar vrienden over het uitgestrekte veld racen, kun je de adembenemende en ontroerende omgeving in je opnemen.
 • Personages
  • In totaal maken elf mensen deel uit van het feest!
  • Ervaar een reünie met personages uit eerdere games, evenals de introductie van nieuwe personages die een belangrijke rol zullen spelen in het verhaal. In dit deel van de serie beleef je een avontuur met zo veel mogelijk groepsleden.
 • Sleutels
  • De “Sleutels” tot succes zijn mysterieuze objecten met onontdekte vermogens.
  • De “sleutels” die in verschillende scenario’s worden gemaakt, vormen het centrale mechanisme van het spel.
  • Er zijn veel verschillende soorten sleutels, en elke verkregen sleutel kan worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder gevechten, synthese en verkenning.

De releasedatum voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Hidden Key voor de Nintendo Switch in Japan is vastgesteld op 23 maart 2023. Op 24 maart zal het beschikbaar zijn in alle andere gebieden.