Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout – Accolades Trailer

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout – Accolades Trailer

Koei Tecmo heeft een accolades trailer uitgebracht voor het avontuur RPG Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, welke recensies van over de hele wereld verzamelt.

Wat de recensies betreft, de meeste mensen zijn absoluut verliefd op de titel!

video
play-rounded-fill

Over Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Het concept van deze titel, het nieuwste in de serie om een ​​nieuwe “Atelier” -wereld weer te geven, is “Levensechte jongeren die samen ontwikkelen, ook al is het maar een klein beetje”.

Het is het verhaal van een meisje en haar vrienden die op het punt staan ​​volwassen te worden en ontdekken wat voor hen het belangrijkst is.

Om het verhaal van de hoofdpersonen weer te geven die dingen ontdekken die ze nog nooit eerder hebben gezien, hebben we velden gemaakt met natuurlijke schaduwen waarmee je de adem van de wereld kunt voelen. Graphics zijn verder verbeterd, waardoor een wereld van dagelijks leven en avontuur op een nieuwe manier kan worden afgebeeld.

Hoofdpunten

  • Geavanceerd “Synthese” -systeem & “Locatiepunten”

Het “Synthesis” -systeem waarin spelers materialen combineren om items te maken, is vernieuwd.

Nu kunt u niet alleen de effecten van synthese visueel begrijpen, maar kunt u ook meer dan ooit genieten van het ontwikkelen van recepten.

We hebben ook “Locatiepunten” toegevoegd die spelers kunnen maken door middel van synthese!

  • Gebruik verschillende items om nieuwe materialen te verzamelen!

Wanneer u de benodigde materialen voor synthese “verzamelt”, veranderen de items die u ontvangt afhankelijk van de tools die u gebruikt om ze te verzamelen, dus het zal gemakkelijker zijn om de items te krijgen die u wilt.

  • Intense gevechten

Met een combinatie van turn-based commandogevechten en realtime elementen, geniet je van intense gevechten waarbij de keuzes die je maakt de uitkomst bepalen! Het is een systeem waarmee je het gevoel kunt voelen dat je meer dan ooit een band met je vrienden hebt.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout’s verhaal

De hoofdpersoon is Ryza, een gewoon meisje.

Moe van het saaie dorpsleven, ontsnapt ze uit het dorp om met haar goede vrienden op een geheime locatie samen te komen om over hun dromen te praten en spannende avonturen te plannen.

Op een dag besluiten de vastberaden Ryza en het gezelschap om naar het verboden ‘eiland aan de kust’ te gaan als hun eerste ontdekkingsreis.

Samen met de alchemist en andere vrienden die ze daar ontmoeten, hebben ze een “zomeravontuur” dat ze nooit zullen vergeten.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout is nu digitaal en fysiek beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad