Atelier Ryza – Theme Song Trailer

Atelier Ryza – Theme Song Trailer

Atelier-fans kunnen nu afstemmen op het bruisende motief van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout!

video

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer uitgebracht met een deel van het thema van de game – ‘Rainbow Summer’ van Sayaka Kanda. Afgezien van zijn kalmerende melodie, bekijken we ook enkele mogelijke verhaalscènes in de mix!

Over Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout start een gloednieuwe verhaallijn in de Atelier-serie van GUST Studios. De schitterende role-playing game volgt de avonturen van de tiener Ryza, die samen met haar ondeugende vrienden droomt van een ontsnapping uit het saaie dorpsleven. Wanneer ze op een dag een verboden eiland verkennen op zoek naar avontuur, ontmoeten ze een oude tovenaar die hun levens voor altijd zal veranderen. Na wat overtuiging leert de oude tovenaar Ryza de betoverende kunst van alchemie, wat haar op het avontuurlijke pad zet dat uiteindelijk leidt tot een queeste om haar dorp te redden van een mysterieuze, dodelijke duisternis die onder de bodem schuilt.

GUST Studios heeft meer realistische schaduwen geïmplementeerd, om zo de kleurrijke omgevingen uit te lichten en ze vrolijker en levendiger te maken. Daarnaast zullen de kleurrijke afbeeldingen van de personages verder gaan, wat de serie verder richting een mix van bekende en nieuwe visuele schittering duwt.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout laat RPG fans kennis maken met een geëvolueerd synthesis program waar alchemisten beter de effecten van synthesis op een visuele manier kunnen zien. Het systeem laat iedereen niet alleen de ervaring van recepten ontwikkelen ervaren, maar ook het innovatieve creation systeem gebruiken om in het veld items te verzamelen met verschillende hulpmiddelen. Verschillende tools onthullen verschillende items op dezelfde locatie, waar nooit eerder in de serie vertoonde items gemaakt kunnen worden.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout raken Nintendo Switch op 29 oktober 2019 in de VS en 1 november 2019 in Europa.