Atelier Sophie 2 – Alette Claretie Trailer

Atelier Sophie 2 – Alette Claretie Trailer

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin het nieuwe personage Alette Claretie van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream wordt belicht;

video
play-rounded-fill

Over Alette Claretie

Alette Claretie droomt ervan ooit een schat te vinden die alleen in Erde Wiege te vinden is. Ze is een inkoper die dingen verkoopt die ze door de hele stad vindt, maar staat ook bekend als roekeloos en wild. Alette helpt Sophie deze nieuwe wereld te verkennen en gaat op zoek naar Sophie’s vriendin Plachta, die vermist lijkt te zijn.

Over Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream vervolgt het verhaal van de vele avonturen van Sophie en Plachta. Nadat ze Sophie’s geboorteplaats Kirchen Bell hebben verlaten, ontdekt het paar een enorme boom die identiek is aan een boom die Plachta in een droom had gezien, en naarmate ze dichterbij komen, trekt een mysterieuze draaikolk hen naar binnen. Sophie wordt alleen wakker in een merkwaardige nieuwe wereld genaamd Erde Wiege, en het duurt niet lang voordat ze hoort over een alchemist genaamd Plachta die aan de rand van de stad woont. Schokkend genoeg, wanneer Sophie in het atelier aankomt, ontmoet ze een jonge alchemie-enthousiasteling genaamd Plachta, en hoewel de alchemist dezelfde naam heeft als haar vriend, herkent ze Sophie niet. Welke andere verrassingen wachten Sophie op deze reis? Naarmate het avontuur vordert, ontmoet Sophie de aspirant-alchemist Ramizel Erlenmeyer, die bereid is haar te helpen in tijden van nood. Het verhaal ontvouwt zich elegant met een charmante nieuwe visuele stijl die de kunst van de Mysterious-subserie combineert met de hoogwaardige graphics en animaties in Atelier Ryza 2: Lost Legends and the Secret Fairy uit 2021.

Op haar reis om haar vermiste vriend te vinden, zal Sophie moeten vechten tegen de vele monsters die het land van Erde Wiege bewonen. Zodra spelers een vijand in het veld tegenkomen, begint het gevecht onmiddellijk zonder laadtijden of aparte schermen – een serie eerst – waardoor gevechten naadloos kunnen verlopen. Daarnaast bestaan ​​battle parties nu uit zes leden, met drie voorin en drie achterin, om twee teams te vormen die samenwerken in multi-linked turn-based gevechten. Dit nieuwe vechtsysteem opent een breed scala aan spannende gevechtsstrategieën die spelers kunnen gebruiken om hun vijanden uit te schakelen.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream komt op 25 februari 2022 naar de Nintendo Switch.

Ad